Nagihan Karader’den Survivor’da Sms Şampiyonluğuna Tepki! ‘Parkurlar Kaldırılsın’

Nagihan Karader’den Survivor’da Sms Şampiyonluğuna Tepki! ‘Parkurlar Kaldırılsın’
Survivor 2022 All Star bitti şampiyonluk yankıları bitmedi. Batuhan ve annesinin ardından şimdide Survivor’da bu yılda yarışan Nagihan Karadere’den sms şampiyonluğuna tepki geldi

Survivor All Star 2022 30 Haziran Perşembe akşamı Haliç Tershanesinde yapılan final gecesi ile son buldu. Bu yılın şampiyonu ise 2. kadın şampiyon olarak Nisa Bölükbaşı oldu. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star sezonu ile bu yıl sezon damga vurdu. Bugüne kadar yaşanmayan bir yıl geçti. En iyilerin yarıştığı All Star’da Atakan Aslan, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sude Burcu, Anıl Berk Baki,  Seda Aydemir, Hikmet Tüğsüz, Berkan Karabulut, Merve Aydın, Elif Yıldırım Gören, Bora Edin, Sercan Yıldırım, Furkan Kızılay, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Parviz Abdullayev, Yağmur Banda, Gökhan Keser, Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik gibi birçok önemli isim yarıştı. Ünlüler –Gönüllüler olarak başlayan yarışma birçok sakatlık ve mental olarak iyi olmamaları sebebi ile yarışmadan ayrılan isimlerin olduğu bir dönem oldu. Daha sonra takımlar Kırmızı –Mavi takım olarak karıştırıldı. Daha sonra bireysele döndü ve son olarak büyük finale gidecek 4 isim belli oldu. Bu yılın bir ço iddialı ismi sezonun ortasında elenerek büyük şaşkınlığa sebep olurken, son dörde kalan isimler Adem Kılıçcı, Batuhan Karadere, Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı oldu. Batuhan’ın yarı finalde elenmesinin ardından annesinden tepki geldi. Nisa’nın şampiyon olması hakkında tepkiler sürüyor. Bu kadar erken elenen isimler izleyiciye nasıl olur? Dedirtirken, bir tepkide Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’den geldi? İşte Nagihan Karadere’nin olaylı paylaşımı…

 

Batuhan’ın Annesinden Sonra Şimdide Nagihan Karadere’den ‘Parkurlar Kaldırılsın’ Tepkisi

Survivor 16. kez Şampiyon çıkardığı ve 30 Haziran Perşembe akşamı 16. Sezon finali ile ekranlara gelirken, kadın şampiyon görmek isteyenlere bir kadın Şampiyon geldi. Finalde Nisa Bölükbaşı Survivor 2022 All Star Şampiyonu oldu.

Batuhan Karacakaya’nın annesinin olaylı final akşamından sonraki paylaşımları ve sözleri gündem de hala yer alırken, son olarak bu yıl yarışmacılarından Nagihan Karadere’den de tepkili bir paylaşım geldi.

Survivor’a 3. Kez katılan Nagihan Karadere, parkurdaki performansı ile yarıştığı her sezon şamiyonluğun en büyük adaylarından oldu. Özellikle kadın şampiyon çıkması beklenen Survivor’da birgün kadın şampiyon çıkarsa bu muhtelemen Nagihan Karadere olarak gözükürken, bu yıl Survivor All Star’ı 6. Olarak tamamlayan Nagihan Karadere, sosyal medya hesabından sms ile şampiyon olunmasına karşı şu paylaşımla tepkisini gösterdi.

‘’Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu, bacağını, Aşil tendonunu 1 sayı almak uğuruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa İş sadece Sms ile yürüyor. Aylardır sakatlıkla parkuru parçalayıp aç kaldığımız, sağlığımızı kaybettiğimizde yanımıza kar kaldı. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama Sms'te çakıldık! Sahada kazandığımızı masada kaybettik.’’

 

Batuhan’ın Annesi Şampiyon Olamayan Oğlu İçin Haksızlık Olduğunu İddia Etmişti

Ancak, birçok güçlü ve iddialı ismin erken elenmesi, finali dahi görememesi, birçok kişinin tahminlerinde bile olmayan isimler de finalde şaşkınlık yarattı. Sms ile belirlenen şampiyon Nisa Bölükbaşı olurken, yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya’nın ailesinden özellikle annesinden büyük tepki geldi. ‘’Oğlumun hakkı yendi’’ diyen Gülhayat Karacakaya’ya Acun Ilıcalı’dan cevap geldi.


Acun Ilıcalı için sözler sarfeden annesi ve yarışmadan elenen Batuhan final gecesine katılmadı. Survivor’u 3. Olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya’nın annesi Gülhayat Karacakaya’nın Acun Ilıcalı ve prodüksiyona laf etmesi Acun Ilıcalı’yı da kızdırmış, bundan dolayı Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Survivor’da ki sms sıralamalarını gelen oyları açıklamıştı.

Survivor Finalinden Sonra Neler Olmuştu?

Olaylı final akşamından sonra tepkiler hala devam ederken bu tepkilere Acun Ilıcalı final gecesi önce Batuhan’ın annesi için cevap verirken daha sonra finale gölge düşmemesi için açıklamlarını Survivor Ekstra masasına bıraktığını orada açıklayacağını söylemişti.

Survivor Ekstra’ya katılan Acun Ilıcalı Gülhayat Karacakaya için ‘’Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Ayrıca şöyle bir şey var oğlu hiçbir zaman iyi bir oy alamadı. Final akşamı bile Batuhan’ın üç katı oy aldı Nisa, her oylamada elenmişsin hala konuşuyorsunuz. O yüzden namusumuza dil uzatanları affetmem!’’ dedi. Aynı gece sosyal medyada son haftaların sms oylarını paylaşalım görsünler diyen Acun Ilıcalı dediğini yaptı ve sms oylarını, yüzdelik oranlarını paylaştı.

Sosyal medya kullanıcılarını Nisa’nın şampiyon olması ikiye böldü. Nisa’nın ‘’Uykum var’’ diyerek oyunlara çıkmamasını hatırlatan birçok kullanıcı ‘’Yatarak şampiyonluk olmaz, bu haksızlık’’ dedi.

Batuhan’ın kız kardeşi de bir gün sonra Nisa Bölükbaşına’da gönderme yaparak, ‘’Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsaydı’’ dedi.



Batuhan Karacakaya aynı zamanda sosyal medyasından bir mektup yazacağını duyurmuş Acun Ilıcalı bir de mektup yazmış açıklasın bakalım ona da verecek cevabımız olur demişti. Ancak Batuhan ın mektup dediği paylaşım sevenlerine olduğu ortaya çıktı.


Survivor yarışmacılarından Barış Murat Yağcı’da sosyal medya hesabından Batuhan ve Ayşe’yi kutlayan bir mesaj yayınladı.

03-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar