‘Ne Gemiler Yaktım’ dizisi 4 Aralık’ta Show TV’de

‘Ne Gemiler Yaktım’ dizisi 4 Aralık’ta Show TV’de
Ünlü yönetmen Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu Show TV'nin yeni sezon dizilerinden Ne Gemiler Yaktım dizisi için geriye sayım başladı.

Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman hangi kanalda izleyici ile buluşuyor? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin başrolünde kimler yer alıyor? Dizinin senaristi, yönetmeni ve yapımcısı kim? Ne Gemiler Yaktım dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

‘Ne Gemiler Yaktım’ dizisi 4 Aralık’ta Show TV’de

Show TV yeni sezonda dur durak bilmiyor. Ünlü yönetmen Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ne Gemiler Yaktım dizisi için geriye sayım başladı. Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yasemin ve Fidan’ın gerilim dolu hikayesi tanıtım filmindeki sahneleriyle oldukça ilgi çekti. İlk bölümdeki çarpıcı sahneler hikayesi de Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan dizinin şimdiden merakla beklenmesine neden oldu.

Yapımı Ay Yapım üstleniyor

Ne Gemiler Yaktım dizisinin fragmanında Yasemin’in Fidan’a hesap sorduğu çarpıcı sahneden iki kadının başına çok acı bir olayın geldiği ve bu yüzden dolayı polisten kaçma ve korkma durumları göze çarpıyor. İki kadının yollarının nasıl ve nerede rastlaştığı, başlarına neler geldiği akıllarda değişik sorular oluştururken bunların hepsi de büyük bir merakla bekleniyor. Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği dizide başrolleri Devrim Özkan – Fidan,  Deniz Baysal - Yasemin, Erkan Kolçak Köstendil - Toprak ve Berk Hakman - Rutkay paylaşıyor. Dizide bu oyunculara Çiğdem Selışık Onat - Neriman, Macit Koper - Tevfik, Süreyya Kilimci, Ata Çağlan Timur, Onur Dikmen, Melisa Duru Ünal - Zeynep, Züleyha Yıldız - Rengin, Onuryay Evrentan - Zehra, Mert Denizmen - Sinan, Nazmi Kırık eşlik ediyor. 

Toprak, karanlıkları aydınlatabilecek mi?

Fidan ve Yasemin’in annelikten başka ortak bir noktaları yoktur. Fakat kader ağlarını örmüş ve bu iki kadının yolları kesişmiştir. Bu iki kadın birbirlerinden de destek alarak ayakta kalma mücadelelerine devam eder. Fidan’ın hayatının geri kalanında bıraktığı karanlık bir isim olan kocası Rutkay ve Rutkay’ın karanlık ve kirli işlerini açığa çıkarmak için canla başla uğraşan baş komiser Toprak’da Yasemin ile Fidan’ın hayatlarını tamamı ile değiştirecek bir noktada yer almaktadır. 

02-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler