Necip Memili sürpriz bir karakterle dönüyor

Necip Memili sürpriz bir karakterle dönüyor
Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncularından Necip Memili başkan filminin ardından yeni bir filmle daha setlere çıkıyor.

Bu ay sonunda sete çıkması beklenen ve açıklandığı andan itibaren heyecan yaratan Arap Kadri ve Tarzan Filmi için çalışmalar devam ediyor. Powerhouse7 Film, DMC ve NETD tarafından ortaklaşa hazırlanan Arap Kadri ve Tarzan filmi için cast çalışmaları devam ederken filmin karakterlerinden Arap Kadri için ünlü ve usta isim Ahmet Mümtaz Taylan’ın rol alacağı açıklanmıştı. Filmin bir diğer önemli karakteri için ise yapım şirketleri çalışmalarını sürdürürken bu karakter için bazı isimler geçmeye başlamıştı. Özellikle Erkan Kolçak Köstendil ve Özgürcan Çevik adları öne çıkarken sürpriz bir isim bir anda aradan çıkarak Tarzan karakterini aldı. Dizilerin ve filmlerin aranılan ve başarılı oyuncularından biri olan ve yer aldığı projelerdeki başarılı performansıyla yapımcıların sık sık aradığı isimlerden olan Necip Memili filmde Tarzan karakterinin sahibi oldu.

Necip Memili Tarzan Oluyor

Ünlü karikatürist Tekin Aral tarafından 1976 yılında Fırt dergisi için yaratılan ve o günden bugüne kadar tam bir efsaneye dönüşen Arap kadri ve Tarzan çizgi romanının sinema filmi olarak beyaz perdeye gelmesi için çalışmalar devam ediyor. Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen tarafından senaryosu kaleme alınan ve Emre Kavuk’un yöneten koltuğunda yer alacağı Arap kadri ve Tarzan Filmi için cast çalışmaları devam ediyor. Son olarak Tarzan karakteri için belirlenen oyuncularla görüşmelerini sürdüren yapım şirketleri bu önemli karakter için başarılı oyuncu Necip Memili ile anlamlaya varıldı. Başarılı oyuncunun filmde Tarzan karakteri olarak Arap Kadri ile büyük bir mücadeleye gireceği ve aralarında heyecanlı bir serüven yaşanacağı öğrenildi. Öbür taraftan filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı yer alıyor. Filmin bu ay sonunda sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor.

Necip Memili

Dizilerin ve filmlerin sevilen ve aranılan oyuncuları arasında yer alan ve bugüne kadar pek çok yapımda yer alan başarılı oyuncu necip Memili bu yaz Arap kadri ve Tarzan filmi ile birlikte ikinci filminin çekimlerine katılacak. Daha önce geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan ve Tunceli’de çekilen Başkan Filmi ile setlerde yer almıştı. Komedi türünde olan filmde ana karakter olan başkan adayı karakterini oynayan Necip Memili şimdide çok merak edilen Arap Kadri ve Tarzan filminde Tarzan karakterine hayat verecek.

08-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar