Nejat İşler, Behzat Ç. İçin İmaj Değiştirdi!

Nejat İşler, Behzat Ç. İçin İmaj Değiştirdi!
Ünlü oyuncu Nejat İşler'in daha öncede kadrosunda yer aldığı fenomen dizi Behsat Ç.'nin çekimleri için büründüğü yeni imajı görüntülendi. İşte Nejat İşler'in yeni imajı!

Bir zamanların fenomen dizilerinden olan ve tadı hala damaklarda kalan Behsat Ç. yıllar sonra yeniden başlıyor. Farklı hikaye ve kurgusu ve özellikle karakterlerin kendilerine has diyaloglarıyla bir anda herkesin merakla takip ettiği dizilerden olan ancak bu kadar çok seveni olmasına rağmen reytinglerde bir türlü istediğini tutturamayan dizi yayınlandığı kanal tarafından yayından kaldırılmıştı. Aradan 6 yıl geçtikten sonra Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi mottosuyla yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Üstelik eski sevilen kadrosuyla…

Nejat İşler Behsat Ç. İçin değişti!

Tam 6 yıllık bir aradan sonra yeniden seyirciyle buluşacak olan Behsat Ç. de yayın için sona yaklaşılıyor. Çekimleri Ankara’da devam eden dizinin meşhur karakterlerinden Ercüment Çözer’i canlandıran Nejat İşler’de çekimlerden fırsat bulunca soluğu arkadaşlarının yanında aldı. Behsat Ç. de canlandıracağı karakter için saçlarını kazıtan ve kilo veren ünlü oyuncu Ankara’da devam eden çekimlere ara verilir verilmez soluğu yıllar önce yaşamaya başladığı Gümüşlük'te aldı. Gümüşlük'te arkadaşlarını ziyaret eden ve bir süre evinde dinlenmeye çekilen İşler'in sağlıklı ve fit görünümü de dikkatlerden kaçmadı.

Nejat İşler Kimdir?

1979 yılında İstanbul’da doğan Nejat İşler ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. İşler soyadını dedesinin işinden aldığını söylemiştir. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. 1991 yılında ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümüne başvurdu ve kazandı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuvar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.

1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikâyeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı. 2006 yılında "Çalıntı Gözler", "Yaşamın Kıyısında" ve "İki Süper Film Birden", 2007 yılında ise "Barda" ve "Yumurta" gibi filmlerde rol aldı. 2007 yılının en popüler dizilerinden biri olan "Bıçak Sırtı" adlı televizyon dizisinde rol almıştır. 2009 sonbahar yayın döneminde başlayan Kapalıçarşı isimli dizide oynadı. 2011 yılında "Kaybedenler Kulübü" adlı filmde başrol oynamış ve yine 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde oynadığı bütün rollerden farklı olarak sıradışı bir seri katil olan Ercüment Çözer rolünü canlandırmıştır.

20-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar