Ve ‘Aile’ dizisinden etkileyici toplu afiş geldi

Ve ‘Aile’ dizisinden etkileyici toplu afiş geldi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Sereay Sarıkaya'nın yanısıra Nur Sürer, Levent Ülgen , Nejat İşler, Canan Ergüder, Emel Göksu ve Umutcan Ütebay ‘da afişte kendilerine yer bulan isimler

Show TV’nin yeni dizisi Aile’den toplu afiş geldi. Afişin ortasında Kıvanç Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisi dikkat çekiyor. Dizinin diğer ağır topları da afişte yerlerini almış durumdalar.

Ve ‘Aile’ dizisinden etkileyici toplu afiş geldi

Nur Sürer, Levent Ülgen , Nejat İşler, Canan Ergüder, Emel Göksu ve Umutcan Ütebay ‘da afişte kendilerine yer bulan isimler. Dizi de bu isimlere Ushan Çakır, Yüsra Geyik , Ecem Simge Yurdatapan da eşlik ediyor.

Dizinin yapımcısı ve yönetmeni kimdir?

Gerek tanıtımlarıyla gerek ilk afişiyle ilgi odağı haline gelen Aile dizisinden çarpıcı kareler gelmeye devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu dizinin özgün senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Aile dizisi Show TV’de ekranlara gelmek için gün sayıyor.

Aile dizisinin konusu

Soykanlar zengin bir ailedir. Ve ailenin başına genç Aslan geçer. Aslan kendisi gibi aynı yerden yaralı olan psikolog Devin ile tanışır. Bu tanışmanın etkisiyle dengeler değişir. Aile kavramının en tartışmalı yönleri ve bu süreçte gelişen olaylar ele alınıyor.

Nejat İşler kimdir?

28 Şubat 1972 İstanbul, Eyüp doğumludur. Cağaloğlu Anadolu isesinde tiyatro koluna girdi. Üniversiteyi kazanamayınca değişik işlerde çalıştı. Yıllar sonra Mimar Sinan Konservatuvar Bölümü’nden 1995’te mezun oldu. Mezun olduktan sonra tyatro oyunları ve üç kitap yazdı.

İlk rol aldığı dizi Gurur’dur. Deli Yürek Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem,Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Bıçak Sırtı, Yaşamın Kıyısında, Kapalı Çarşı, Keşanlı Ali Destanı, Kış Uykusu, İkimizin Yerine gibi birçok dizide rol aldı. Eylül Fırtınası, Mustafa Hakkında Her şey, Anlat İstanbul, Behzat Ç Ankara Yanıyor, İstanbul Kırmızısı sinema filmlerinde de rol aldı.

Filmografi

İstanbul Kırmızısı,
İkimizin Yerine,
İntikam,
Kış Uykusu,
Behzat Ç. Ankara Yanıyor,
Sessiz Olmaz,
Keşanlı Ali Destanı,
Çınar Ağacı,
Kaybedenler Kulübü,
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi,
Siyah Beyaz, 
Kapalı Çarşı,
Ejder Kapanı,
11'e 10 Kala,
Yumurta,
Yaşamın Kıyısında,
Parmaklıklar Ardında,
Bıçak Sırtı,
Barda,
Çalıntı Gözler,
Beyaz Gelincik,
2 Süper Film Birden,
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir,
Çemberimde Gül Oya,  
Anlat İstanbul,
Aliye,
Sultan Makamı,
Mustafa Hakkında Herşey,
Kurşun Yarası,
Gülbeyaz,
Aşk ve Gurur,
Nasıl Evde Kaldım,
Dedem, Gofret ve Ben,
Eylül Fırtınası,
Deli Yürek,
Şehnaz Tango,
Gurur 

28-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar