Şahan Gökbakar bu kez sel bölgesine yardım için harekete geçti

Şahan Gökbakar bu kez sel bölgesine yardım için harekete geçti
Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar yangın bölgesindeki yayınlarıyla dikkat çekmişti. Şahan Gökbakar bu kez sel bölgesine yardım için harekete geçti.

Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan yangın felaketinin yaraları sarılırken bu kez de kuzeyden afet haberleri geldi. Sinop, Bartın, Samsun ve Kastamonu'da yaşanan sel felaketlerinde çok sayıda kişi vefat etti. Ev ve işyerlerini sürükleyen sel suları büyük mağduriyetlere yol açtı. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar yangın bölgesindeki yayınları ve yardımlarıyla öne çıkmıştı. Gökbakar bu kez sel mağdurları için yardım yaptı. Kendi ve ailesi adına yardım için harekete geçen Şahan Gökbakar, afet bölgesine bir kamyon dolusu insani yardım malzemesi gönderdi.

Şahan Gökbakar selden etkilenenler için yardım gönderdi

Şahan Gökbakar yangın bölgelerinde yaptığı yayınlarla bölgeye birçokm yardımın sevkedilmesini sağlamıştı. Bu kez sel afeti yaşanan bölgeler için sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Gökbakar, "Sel felaketi bölgeden gelen haberler, duyumlar… acil ihtiyaclar su, gıda, bebek ürünleri ve kıyafet... Allah Yardımcınız olsun" notuyla bir yayın yaptı. Gökbakar Sinop'tan tanıdıklarıyla görüştüğünü belirterek bölgede durumun oldukça kötü olduğunu söyledi. Resmi açıklamalara göre bölgede 27 vatandaş hayatını kaybetti ve çok sayıda kayıp var. Yurtlara ve güvenli alanlara yerleştirilen insanlar için de ihtiyaçlar belirleniyor.

Gökbakar Sinop ve bölgedeki ihtiyaçları duyurdu

Şahan Gökbakar bölgede yaşayan bir tanıdığının koordinasyonuyla bir kamyon dolusu bebek maması ve bebek bezi gönderdi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gökbakar, "Kastamonu ve Sinop'tan gelen haberler üzerine oradaki tanıdıklarımla konuştum. İçme suyu ve gıdayı acil olarak acil ihtiyaç listesinde belirtiyorlar. Onun dışında bebek maması ve bezi, kıyafet ve selle gerekli ekipmanlar. Yağmurluk yağmur çizmeleri el feneri gibi şeylere ihtiyaç varmış. Tahliye edilenler yurtlara yerleştiriliyormuş. Oradakilerin ihtiyaçları karşılanıyormuş" dedi.

Kastamonu, Bozkurt, Sinop gönlümüz sizinle

Kendi yardım şeklini takipçileriyle paylaşan Şahan Gökbakar, yardımda bulunmak isteyenler için belediyelerle iletişime geçmelerini önerdi. Şahan Gökbakar sözlerine şöyle devam etti; "Ben ailem ve şirketimiz adına yarın bir kamyon dolusu su, bebek bezi, bebek maması, kıyafet ve konserve gıdaları yarın buradan yola çıkartacağım. Orada çok sevdiğim bir dostum var. Onunla buluşturacağım ve kendisi dağıtımı organize edecek. Bu benim izleyeceğim yol. Siz de yardım etmek isteyenler Kastamonu ve Sinop belediyelerinden gerekli adresleri temin edebilirler. Kastamonu, Bozkurt, Sinop gönlümüz sizinle. Acınızı paylaşıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Bütün Türkiye'nin gönlü ve kalbi sizinle…"

13-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar