Nesrin Cavadzade, "Bizim Hikaye" dizisinde ayrıldı

Nesrin Cavadzade, 'Bizim Hikaye'  dizisinde ayrıldı
Bizim Hikaye'de dizisinde Tülay karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade diziden ayrıldı. Nesrin Cavadzade diziden neden ayrıldı?

Perşembe akşamlarının sevilen yapımı Bizim Hikaye 27 Aralık Perşembe akşamı 53. son bölümüyle ekranlardaydı. Birkaç ay önce Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrıldığı iddia edilmiş, başarılı oyuncu kısa bir aranın ardından diziye tekrar dönmüştü. Dizinin son yayınlanan bölümde Tülay'a Almanya'dan iş teklifi geldi ve eşi Tufan'la birlikte Almanya'ya gitme kararı aldılar. Yaşanan gelişmenin ardından dizinin yapım şirketi Medyapım, Nesrin Cavadzade'nin Bizim Hikaye'den ayrıldığını açıkladı.

NESRİN CAVADZADE BİZİM HİKAYE'DEN NEDEN AYRILDI?

Fox TV ekranlarında yayınlanan, başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Mehmet Korhan Fırat, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Zeynep Selimoğlu, Nejat Uygur gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı Bizim Hikaye dizisinden Nesrin Cavadzade neden ayrıldı?

Yaklaşık bir yıldır Cavadzade'nin dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel'de 'İstanbul' karakterine hayat vereceği söyleniyor, başarılı oyuncu da bu iddialar hakkında bir yalanlama yapmamıştı.

Cavadzade'nin çekimleri başlayan La Case De Papel'de rol alacağı için diziden ayrıldığı düşünülüyor. Öte yandan, dizide Tülay'ın eşi Tufan karakterine hayat veren Mehmet Korhan Fırat'ın diziye geri dönüp dönmeyeceği hakkında net bir bilgi bulunmamakta.

"SENİ VE GÜLEN YÜZÜNÜ UNUTMAYACAĞIZ"

Dizinin yapım şirketi Medyapım, resmi sosyal medya hesaplarından başarılı oyuncunun ayrıldığını şu sözlerle duyurdu.

"Sevgili oyuncumuz #NesrinCavadzade bu akşam #BizimHikaye’ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere... Hoşçakal Tülay"

ŞEBNEM KÖSTEM BİZİM HİKAYE'DE!

Fox ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Bizim Hikaye'ye en son Star TV'de ekranlara gelen 'Nefes Nefese' dizisinde rol alan Şebnem Köstem'de dahil oldu.

Başarılı oyuncu dizide Meral Sezgin karakterine hayat verecek.

28-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar