Diziler ne zaman başlayacak? 2019 Ocak ayında diziler neden yok?

Diziler ne zaman başlayacak? 2019 Ocak ayında diziler neden yok?
Yılbaşının ardından diziler ekonomik nedenlerden dolayı üç haftalık ara verme kararı aldılar. Peki yeni yılda diziler ne zaman başlayacak? İşte yayın tarihi belli olan diziler.

Yılbaşının ardından bir haftalık tatile giren diziler, geçtiğimiz yıl iki hafta, bu yıl ise ekonomik nedenlerden dolayı üç haftalık ara verme kararı aldılar. Bu nedenle bu hafta nefes kesen bölümleriyle ekranlara gelen bir çok dizi gelecek haftalarda yeni bölümleriyle ekranlarda olmayacak. Durumdan haberdar olan seyirci "Diziler ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor.

Bu yazımızda Çukur, Söz, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Kadın, Avlu, Savaşçı, Yasak Elma, Çarpışma, Erkenci Kuş, Arka Sokaklar, Muhteşem İkili, İkizler Memo-Can ve Bir Litre Gözyaşı gibi çok izlenen dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını ziyaretçilerimiz için derledik.

ÇUKUR NEDEN YOK? 49. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı, oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Perihan Savaş ve Ercan Kesal gibi başarılı oyuncularında bulunduğu Çukur dizisi en son nefesleri kesen 48. bölümüyle ekranlarda geldi.

Yamaç'ın vurulduğu sahneyle kafalarda büyük soru işareti bırakan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı, yeni bölümde neler olacağı en çok merak edilen konular arasında bulunuyor.

Çukur 49. yeni bölümüyle 21 Ocak 2019 Pazartesi akşamı Show TV'de olacak.

SÖZ NEDEN YOK? 66. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Star TV ekranlarında en son 65. bölümüyle ekranlara gelen Söz dizisinde Yavuz, Savcı Derya ile Sami'nin ekibi tarafından kaçırılan Kopuk'a ulaşmıştı. Ancak uyuşturucunun etkisinde olan Kopuk, Yavuz'u ve Derya'yı hatırlamıyordu. Kendisine zarar verecekler düşüncesiyle silahına davranan Kopuk, Derya'yı ateş etmiş ve Yavuz, Kopuk'u vurmak zorunda kalmıştı.

Savcı Derya ve Yavuz'un akıbetinin merakla beklendiği Söz dizisi maalesef gelecek hafta ekranlarda olmayacak. Söz yeni bölümüyle 21 Ocak Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak.

YASAK ELMA NEDEN YOK? 29. BÖLÜM NE ZAMAN?

Fox TV'nin çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma'nın son yayınlanan bölümünde Yıldız'ın Halit'e mesaj atarak evi terkettip Kemal'in yanına gittiğine ve Kemal'in evinde Zehra'nın biriyle gizli gizli evlendiğine tanıklık etmiştik.

Seyirci Zehra'nın kiminle evlendiğini merak ederken dizinin gelecek hafta ekranlarda olmayacağı öğrenildi. Yasak Elma'da yılbaşı nedeniyle ara veren diziler arasına katıldı.

Yasak Elma 29. yeni bölümüyle 21 Ocak Pazartesi akşamı Fox TV'de olacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN YOK? 17. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni sezonda ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi olmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'nın kaçıp kaçmayacağı merak edilen konular arasındaydı. 27 Aralık Perşembe akşamı 16. bölümüyle ekranlara gelecek Bir Zamanlar Çukurova'da üç hafta ara verecek.

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölümü 24 Ocak 2019 Perşembe akşamı Atv'de.

Diğer dizilerin yayın tarihleri netleştiğinde yazıya eklenecektir. Bizi takip etmeye devam edin.

27-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar