Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan evlilik sinyali

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan evlilik sinyali
Ünlü oyuncular Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan evlilik sinyali geldi. Gökhan Alkan 'Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna bakın nasıl cevapladı?

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ekranların sevilen başarılı oyuncularından. Fox Tv'nin popüler dizisi Yasak Elma'da birlikte rol alan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşk yaşamaya başlamıştı. Canlandırdıkları karakterlerle dikkat çeken ünlü çift ilişkilerini geçen Kasım ayında açıklamıştı. Yasak Elma'da başlayan aşk evlilikle mi sonuçlanıyor? Magazin dünyasının gözü Cavadzade ve Alkan çiftinin üzerinde. Ünlü çift yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan evlilik sinyali geldi. Gökhan Alkan 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorunu cevapladı.

Gökhan Akan'dan evlilik açıklaması

Yasak Elma'da başlayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkı ile ilgili evlilik sinyali Alkan'ın açıklamalarında. Magazin muhabirlerinin "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusunu cevaplayan Gökhan Alkan, "Her şeyin en güzelini Allah bize nasip etsin" dedi. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ilişkilerinin başladığı Kasım ayından beri birlikte yaşıyordu. Sevgilisi Nesrin Cavadzade'yi ailesi ile tanıştıran Alkan, evlilik niyetlerinin olduğunu daha önce de belli etmişti.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan yürüyüş yaparken görüntülendi

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan çifti geçen günlerde Yeniköy civarında yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Gazetecilerin evlilikle ilgili sorularını o gün cevapsız bırakan çift Yasak Elma hakkında konuşmuştu. Yasak Elma'nın sinsi karakteri Şahika'yı canlandıran Nesrin Cavadzade, diziye devam ettiğini söylemişti. Gökhan Alkan ise "Nesrin'i gururla izliyorum" ifadelerini kullandı. Gökhan Alkan Yasak Elma dizisinden 85. bölümde ayrılmıştı.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan evleniyor mu?

Gökhan Alkan daha önce verdiği röportajlarda Nesrin Cavadzade'yi ailesi ile tanıştırdığını belirtmişti. Romantikliğin kendisinde aileden gelen bir tarafı olduğunu belirten Alkan, "Romantiğim. Bunda aileden getirdiğim genlerimin kabahati büyük. Babam, amcam, dayım ve büyük dedem de... Hepsi romantik ve güzel seven adamlar. Onları görerek büyüdüm" demişti. Gökhan Alkan, "Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarıyor. Bende de var bir şeyler ama siz görememişsinizdir" şeklinde konuşmuştu. Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çiftinin evlilik kararı alıp almadığı henüz netleşmese de mutlu bir birliktelikleri olduğu görülüyor.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar