Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den İnci'ye tokat! Şimdi neler olacak!

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den İnci'ye tokat! Şimdi neler olacak!
Her bölümü merakla beklenen Masumlar Apartmanı bomba gibi yeni bölümle geliyor. Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den İnci'ye tokat! Şimdi neler olacak!

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı yeni bölümünde şok sahneler var. TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu bir sahne ile biten Masumlar Apartmanı 24. bölümden sonra izleyiciyi ekrana kitleyen sahneler geliyor. İnci Han'ın tüm sırlarını öğreniyor ve sonrasında gelişen olaylar tüm dengeleri alt üst ediyor. Masumlar Apartmanı 25. bölümde Safiye'nin İnci'ye attığı tokat ise şok etkisi yapıyor. Safiye'nin İnci'ye tokat atmasının ardından neler olacak? Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı dizinin takipçilerini Salı akşamı ekrana toplayacak.

Masumlar Apartmanı'nda heyecan dorukta

TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi salı akşamlarının zirvesine yerleşiyor. Senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı her bölümde reyting rekorları kırıyor. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi güçlü isimler Masumlar Apartmanı kadrosunda. Psikolojik sorunları bulunan 4 kardeş ve mutsuz bir evde büyümüş 2 kardeşin yollarının kesişmesi heyecan dolu sahnelerle ekrana yansıyor. Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın canlandırdığı Safiye ve Gülben kardeşler ise dizinin en dikkat çeken sahnelerini başarıyla canlandırıyor. Birkan Sokullu (Han) ve Farah Zeynep Abdullah (İnci) ise dizide bir birine aşık bir çifti canlandırıyor.

Masumlar Apartmanı 25. bölüm bomba gibi geliyor

Masumlar Apartmanı 25. bölüm fargmanı ise dizisinin takipçilerini şoke etti. Heyecan dolu bir sahneyle biten son bölümün ardından olacaklar merak ediliyordu. Han ve İnci'nin arasındaki çatışma artarken Safiye'nin tokat attığı sahne yürekleri ağza getiriyor. Han'ın Esra'dan intikam alma sahnesi ise oldukça korkutucu. Han Esra'ya göz dağı mı veriyor? Safiye ve Naci'nin ilişkisinde de büyük değişiklikler yaşanacak gibi. Safiye'nin sözleri üzerine Naci ortamdan uzaklaşıyor. Gülben ve Esat'ı ise fragmanda bir parkta görüyoruz. Masumlar Apartmanı 25. bölüm çok konuşulacak sahnelerle geliyor. Masumlar Apartmanı salı akşamları saat 20:00'da TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşuyor.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar