Rasim Öztekin Kalp Krizi Geçirdi

Rasim Öztekin Kalp Krizi Geçirdi
Türk Tiyatro, Sinema ve dizi dünyasının usta oyuncularından Rasim Öztekin bugün öle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Kalbi bir süre duran oyuncu yeniden hayata döndürüldü.

Türk Tiyatro, sinema ve dizi dünyasının usta oyuncularından Rasim Öztekin’den bugün korkutan bir haber geldi. Son dakika haberlerine göre usta oyuncu Rasim Öztekin bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Kalbi bir süre duran usta oyuncu yapılan müdahalelerin ardından tekrar hayata döndürüldü. Özel bir hastanede tedavi altına alınan usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir süre gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Daha önce de kalp krizi geçiren usta oyuncu uzun yıllardır kalbinde pille yaşıyor. Usta oyuncunun sevenleri yaşanan gelişme karşısında büyük korku ve endişe yaşarken son gelen haberlerin ardından derin bir nefes aldılar.

Usta Oyuncu Korkuttu

Türk Tiyatro dünyasının usta oyuncularından olan Rasim Öztekin bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Alınan haberlere göre usta oyuncu arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaştı ve kalbi durdu. Acil olarak hastaneye kaldırılan usta oyuncunun duran kalbi yapılan müdahalelerin ardından tekrar çalıştı. Salık durumu iyi olan ve istirahata çekilen oyuncunun kalp krizi geçirdiği haberleri bir anda magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer bulurken usta oyuncunun sevenleri de bu durum karşısında büyük endişe yaşadı. 62 yaşında olan usta oyuncu daha öncede kalp krizi geçirmişti. Rasim Öztekin’in 2018 yılında kalp pili değiştirilmişti. Usta oyuncu “geçmiş olsun mesajları için çok teşekkürler. Benim ki var olan pili değiştirmekti. Yani mazot aldım, yola devam. Allah çaresiz hastalık vermesin. Çaresiz hastalığı olanlara Allah’tan şifa diliyorum” açıklamasını yapmıştı.

Yaşama Sıkı Sarılmak Lazım

Rasim Öztekin’e 14 yıl önce kalp yetersizliği tanısı konmuştu. Bu olay üzerine usta oyuncu “yaşamdan hiçbir şekilde kopmamak, sıkı sıkıya sarılmak gerekiyor. Evet zaman zaman ataklar olabiliyor, havanın durumuna göre bile nefesin bozulabiliyor. Özellikle kış aylarında hava kirliliğinden dolayı nefes almakta zorluk çekebiliyorsun ama hemen kendini bırakmamak, tam tersine esas bu sıralarda yaşama daha da sıkı sarılmak lazım” ifadelerini kullanmıştı. Usta oyuncu kalp yetmezliği rahatsızlığına 44 yaşındayken yakalanmıştı. Bugün öğle saatlerinde yaşanan üzücü olaydan sonra pek çok seveni usta oyuncuya geçmiş olsun mesajlarını iletti. Bizde usta oyuncuya geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar