Nesrin Cavadzade 'Yasak Elma' dizisine transfer oldu

Nesrin Cavadzade 'Yasak Elma' dizisine transfer oldu
Bizim Hikaye dizisinde hayat verdiği Tülay karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisine transfer oldu.

Geçtiğimiz hafta Fox TV'de yayınlanan 'Bizim Hikaye' dizi kadrosundan ayrılan Nesrin Cavadzade'nin yine aynı kanalda yayınlanan 'Yasak Elma' dizisine dahil olacağı iddia edildi.

Bizim Hikaye dizisinde hayat verdiği Tülay karakteriyle milyonların beğenisini kazanan 36 yaşındaki güzel oyuncunun, dünyada büyük ses getiren Le Casa De Papel dizisinde 'İstanbul' karakterine hayat vereceği ve bu nedenle 'Bizim Hikaye' dizisinden ayrıldığı söyleniyordu.

Söylentilerin aksine Cavadzade'nin Pazartesi gününün en çok izlenen yapımlarından biri olan 'Yasak Elma'ya transfer olduğu öğrenildi.

NESRİN CAVADZADE 'YASAK ELMA'DA HANGİ KARAKTERE HAYAT VERECEK?

Bol entrikaların döndüğü Yasak Elma dizisinde Cavadzade çok önemli bir karaktere hayat vereceği kulislerde dolaşan bilgiler arasında yer alıyor. Dizideki tüm dengeleri derinden etkileyecek karakter, Halit'in şimdiki eşi Yıldız ve eski eşi Ender'in ortak düşmanı rolünde olacak. Bu bilgilerden de anlaşılacağı gibi Halit ile yakından bir ilişkisi olacak.

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

Cavadzade, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 30 Temmuz 1982 yılında dünyaya geldi. 11 yaşına kadar Azerbaycan'da yaşayan oyuncu, 1993 yılında annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti.

Azerbaycan'da eğitimini ilköğretim 4'ncü sınıfa kadar tamamlamasına rağmen, Türkçe'ye çok hakim olamadığı için eğitimini Türkiye'de 1'nci sınıftan tekrar almaya başladı ve çok kısa zamanda Türkçe'yi kusursuz konuşmayı başardı.

Ortaöğretim ve lise eğitimini başarıyla tamamlayan Cavadzade, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema Televizyonculuk bölümüyle tamamladı.

Güzel oyuncu 2007 yılında Mert Fırat ve Ferdi Tayfur'un da kadrosunda bulunduğu Yersiz Yurtsuz isimli filmde başrol oynadı. Başarısıyla yapımcıların dikkatini çeken Cavadzade, ünlü yönetmen Cemal Şan'ın film tekifini kabul etti ve 'Dilber'in Sekiz Günü' isimli filmde rol aldı. Bu film başarılı oyuncuya "En iyi Kadın oyuncu" ödülünüde beraberinde getirdi.

Oyunculuk kariyerini başarılarla süsleyen güzel oyuncu onlarca dizi, film ve tiyatro oyunlarında rol aldı.

En son 'Bizim Hikaye' dizisinde rol alan Cavadzade, 'Yasak Elma' dizisine transfer oldu.

08-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar