Çukur'da Yamaç'ı kim vurdu? Diziye bomba transfer!

Çukur'da Yamaç'ı kim vurdu? Diziye bomba transfer!
Ekranların başarılı dizisi Çukur'da Yamaç'ı kimin vurduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Çukur'un yeni transferi Yamaç'ı vuran kişi olabilir mi?

Show TV'de 24 Aralık Pazartesi günü 48. bölümüyle ekranlara gelen, yayınlanan bölümüyle akıllarda soru işareti bırakan Çukur dizisi hakkında yeni iddialar gündeme geldi.

YAMAÇ'I KİM VURDU? YAMAÇ ÖLDÜ MÜ?

Yeni yıl arasına girerken, sezon finali tadında bir bölümle seyirci karşısına çıkan dizi 48'nci bölümüyle resmen herkesi şaşırtmayı başardı. Karakuzuları Çukur'dan çıkarmayı başaran Yamaç, final sahnesinde büyük bir oyunun içine çekilerek göğsünden iki el mermi ile vuruldu.

Yamaç'ı vuran kişinin izleyiciye yansıtılmadığı bölüm sonrası bir çok iddia gündeme geldi. Sahnede arabanın ışıklarında beliren kişinin Medet olabileceği konuşulurken, olsa diğer durum ise bir süredir dizide de adı geçmeye başlayan Selim'in hapishanedeki oğlu 'Akın Koçovalı' olabileceği yönünde.

Şimdilik Yamaç'ı vuran kişinin kim olduğu belirginlik kazanmamışken, dizi takipçilerinin en çok merak ettiği soru ise "Yamaç öldü mü?"

Yamaç, büyük ihtimalle uğradığı saldırıdan yaralı kurtulacak. Senaristler bu olayın içinden nasıl çıkacak, Yamaç'ı kim ormanlık alanda yaralı olarak bulacak henüz bu konu hakkında da bir bilgi bulunmamakta.

AKIN KOÇOVALI KARAKTERİNE EKİN KOÇ'MU HAYAT VERECEK?

Bir kaç hafta içinde diziye dahil olacağı düşünülen 'Akın Koçovalı' karakteri için bir çok iddia ortaya atıldı. İlk önce son zamanların popüler internet dizisi SIFIRBİR'de 'Cio' karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan olacağı iddia edilmiş, ardından genç oyuncu iddiaların doğru olmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Ardından bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu Burak Çelik'in olacağı iddia edilmiş, o iddialarda asılsız çıkmıştı.

Şimdi de Akın Koçovalı karakterine Ekin Koç'un hayat vereceği konuşuluyor. İddialar doğru mu yalan mı henüz net bir bilgi yok ancak, Ekin Koç dizinin yapım şirketi Ay Yapım'ın son filmi 'Bizim İçin Şampiyon' filminde başrolde yer almıştı.

09-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar