Ünlü Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen Hangi Kanalla Anlaştı?

Ünlü Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen Hangi Kanalla Anlaştı?
Ekranların klasik haline gelen başarılı spor programı Rıdvan Dilmen’le % 100 Futbol yeniden ekranlara dönüyor. Program TRT Spor’da seyirciyle buluşacak.

Televizyon kanallarında yeni yayın dönemi için hazırlıklar sürerken bu hazırlıklar daha çok diziler üzerine yoğunlaşmış durumda. Ancak televizyon kanallarında dizilerin dışında en çok seyredilen yapımlardan biri olan spor programları da kendi içlerinde hayli çekişmeli ve rekabet içinde bir yarışın içindeler. Reytinglerde de oldukça iyi durumda olan spor programları içinde de en çok ilgiyi hiç şüphesiz futbol görüyor. Kanallarda özellikle hafta sonları futbol karşılaşmalarından sonra başlayan bu programlar büyük bir reyting alıyor ve kanalları üst sıralara taşıyor. Geçtiğimiz yıllarda NTV’de % 100 Futbol adlı programla seyircinin en çok seyrettiği futbol yorumcusu ünlü eski futbolcu Rıdvan Dilmen bir yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Geçen sezon herhangi bir kanalda yorumculuk yapmayan Rıdvan Dilmen’in yeni kanalı belli oldu.

Rıdvan Dilmen TRT Spor İle Anlaştı

Geçen senelerde NTV’de yorumcu olarak bulunduğu % 100 Futbol adlı programla seyircinin en çok seyrettiği yorumculardan olan ünlü futbolcu Rıdvan Dilmen NTV’den ayrıldıktan sonra geçen sezon herhangi bir kanalla anlaşmamış ve ekranlardan bir yıl uzak kalmıştı. Rıdvan Dilmen’in bu sezon yeniden ekranlara döneceği öğrenilirken bu kanalın TRT Spor olduğu ortaya çıktı. Yine eski programı olan % 100 Futbol ile TRT Spor ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Rıdvan Dilmen’in katılımıyla TRT Spor büyük bir güç kazanacak. Rıdvan Dilmen’in kanalla anlaştığını ise TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı sosyal medya hesabında duyurdu.

% 100 Futbol TRT Spor’da Başlıyor

Spor programları içinde başarısıyla adını duyuran ve bir marka haline gelen % 100 Futbol yine Rıdvan Dilmen’in yorumuyla bu sezon TRT Spor’da seyirciyle buluşacak. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Sobacı paylaşımında “% 100 Futbol artık TRT Spor’da. Futbolculuğu ve yorumculuğu ile bir marka olan Rıdvan Dilmen gündemi TRT Spor’da belirleyecek. Futbolun referans programı, devre arası ve maçların bitiminde karşınızda olacak” ifadelerini kullandı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve “gelecek sezon TRT Spor ekranlarında sizlerleyim” ifadelerini kullandı.

08-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar