Netflix Aboneleri İçin 31 Mart Son Tarih

Netflix Aboneleri İçin 31 Mart Son Tarih
İnternet yayın platformu Netflix Mart ayında son kez seyirci ile buluşacak yapımların listesini yayınladı. İşte Netflix seyirciyle son kez buluşacak yapımlar.

İnternet yayın platformları arasında en çok aboneye sahip olan ve tüm dünyada her an daha da büyüyen ve abone sayısını artıran Netflix Türkiye’de de en çok seyredilen internet yayın platformları arasında yer alıyor. Platform her ay ve her gün içeriğini daha da zenginleştirirken zaman zaman da bünyesinde bulunan bazı yapımları içeriğinden çıkarıyor. Platform ülkemizde Nisan ayı yayın içeriğini hazırlarken bazı yapımların içerikten çıkarılacağını belirtti. Platform Mart ayında son kez aboneleriyle buluşacak olan dizi ve filmlerin listesini ve son yayın tarihini duyurdu. İşte Netflix tarafından duyurulan ve Mart ayında son kez seyircisiyle buluşacak olan yapımlar ve son yayın tarihleri.

The Terminal

Halen Netflix bünyesinde bulunan The Terminal, ülkesinde iç savaş çıkan Viktor Navorski, Kennedy Havalimanına giriş yaptığında kendi ülkesinin pasaportunun artık hiçbir ülke tarafından tanınmadığını öğrenir. Gerçek bir hikayeye dayanan filmin başrolünde ünlü oyuncu Tom Hanks rol alıyor. Filmin Netflix’te son yayın tarihi 28 Mart.

One – Punch Man

Süper kahramanlarla dolu bir dünyada Saitama eşi bulunmayan bir kahramandır. Tüm düşmanlarını tek yumrukla alt edebilen Saitama yaşamının boş olmasından yakınmaktadır. Yapımın Netflix’te son yayın tarihi 31 Aralık olarak belirtilmiş durumda.

Lilyhammer

Norveç ve ABD ortak yapımı dizide Lillehammer kasabasında kendine yeni bir hayat kurmak isteyen eski bir New York mafyasının kasabada yaşadıkları konu alınıyor. Dizinin son yayın tarihi 31 Mart.

Yanık Koza

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi, her şeyin normal hatta mükemmel göründüğü bir ailenin içi aslında yanık bir kozadır. Galip Çelebi’nin ve tüm ailenin kaderi bir anda korkunç bir trajediyle allak bullak olur. 10 yıl evvel yaşanan ve Galip’ten saklanan büyük sır bir sonbahar mevsiminde ortaya çıkar ve tek tek çözülmeye başlar. Dizinin son yayın tarihi 31 Mart.

Peasants Rebellion

Feodal dönemde Lübnan’daki köylüler ezilenlerin haklarını savunan bir devrimcinin önderliğinde soylulara karşı isyan eder. Dizinin Netflix’te son yayın tarihi 30 Mart.

Öbür taraftan Netflix’te son yayın tarihi belirlenen yapımlardan diğerleri ve son tarihleri de şöyle;

·         March Comes in Like a Lion (31 Mart)

·         Pokemon: İndigo Ligi (31 Mart)

·         Vampire Knight (31 Mart)

·         Deep Water (31 Mart)

·         Loaded (31 Mart)

·         Pokemon: Güneş ve Ay (31 Mart)

28-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar