TRT 1'in Yeni Dizisi Kasaba Doktoru'nun Yayın Tarihi Belli Oldu

TRT 1'in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun Yayın Tarihi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı gün sabırsızlıkla beklenen ve uzun süredir hazırlıkları süren Kasaba Doktoru’nun yayın tarihi belli oldu.

Seyircinin uzun zamandan beri beklediği TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Kasaba Doktoru’nun yayın tarihi belli oldu. ARC Film tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Kasaba Doktoru uzun zamandan beri yayınlanan fragmanlarla seyirci tarafından da merak edilen yapımlar arasında yer alıyordu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi kanalın en önemli yapımları arasına girmeye aday görünüyor. Güney Kore menşeli Dr. Romantic’ten uyarlanan dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Arda Sarıgün oturuyor. Uzun zamandır fragmanları yakında yazısıyla dönen dizinin son fragmanında yayın gününün Cuma olduğu ve ilk bölümün de 8 Nisan Cuma akşamı yayınlanacağı öğrenildi.

İlk Yayın Tarihi Belli Oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve ARC Film tarafından hazırlanan Kasaba Doktoru’nun yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir fragmanı yakında olarak dönen ve seyircinin merakla beklediği yapımın yayın tarihi belli oldu. Uzun süren çekimler ve hazırlık evresinden sonra yayına hazır hale gelen dizinin ilk yayın tarihi olarak 8 Nisan Cuma akşamı belirlendi. Tanıtımları 8 Nisan olarak yayınlanmaya başlayan Kasaba Doktoru böylece yayın için son saymaya başladı. Oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Vildan Atasever ve daha birbirinden başarılı pek çok oyuncunun yer aldığı dizide üç fedakar ve idealist doktorun hikayesi konu ediliyor.

Kasaba Doktoru

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve ARC Film tarafından Güney Kore dizisi Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Doktor Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Doktor Ali’nin şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak. Doktor Ali, Doktor Ömer ve idealist Doktor Leyla’yı bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun mücadelesi ve her şeye rağmen insanları hayatta tutmaya çalışmaları seyirciye aktarılacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Kasaba Doktoru’nun ilk yayın tarihi 8 Nisan Cuma saat 20.00.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar