Netflix, Cem Yılmaz ile 6 proje için anlaştı!

Netflix, Cem Yılmaz ile 6 proje için anlaştı!
Son olarak Erşan Kuneri dizisiyle Netflix'te boy gösteren Cem Yılmaz, Netflix ile tam 6 projelik bir anlaşmaya imza attı.

Netflix'te ekrana gelen projeleriyle ses getirmeyi başaran Cem Yılmaz, yeni projelerle de platformda yer almaya devam edecek. Netflix, Cem Yılmaz'la 6 proje için anlaşma sağlandığı açıklandı.

Cem Yılmaz ve Netflix, 6 proje için anlaştı!

Cem Yılmaz'ın başrolü, senaristi, yapımcısı ve yönetmeni olduğu Erşan Kuneri'nin oyuncu kadrosunu Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Can Yılmaz ve Bülent Şakrak oluşturdu. Netflix'te yayınlanan ve 8 bölümden oluşan ilk sezon haftalarca Netflix Türkiye'de haftanın en çok izlenen dizisi listesinde zirvede olmayı başardı. Erşan Kuneri dizisi, Cem Yılmaz ve Netflix arasındaki ilk işbirliği değildi. Cem Yılmaz'ın stand-up komedi şovu Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus platforma özel olarak yayınlandı. Netflix ve Cem Yılmaz işbirliği yeni projelerle de devam edecek. Netflix tarafından bugün yapılan açıklamada Cem Yılmaz ile 6 proje için anlaşma sağlandığı ifade edildi.

Cem Yılmaz'dan 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up geliyor!

Geleceği açıklanan projelerin 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up şovu olduğu açıklandı. Dizilerden biri Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu olacak. Platformda önemli bir başarıya imza atan Erşan Kuneri 2. sezonuyla geri dönecek. Öte yandan filmlerden birinin isminin Do Not Disturb olduğu kesinleşti. Filmin çekimlerine önümüzdeki Sonbahar'da başlanacak. Erşan Kuneri 2. sezonu ve Do Not Disturb filmi 2023 yılında platformdaki yerini alacak. Diğer film, dizi ve stand-up şovları ise Cem Yılmaz severleri tarafından büyük bir merakla bekleniyor olacak.

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon onayı almasının hemen ardından Netflix Türkiye'nin Twitter hesabından şöyle bir tweet atıldı;

"Kuneri Film ailesi ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyarım. Erşan Kuneri 2. sezon geliyor."

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir tweet atan Cem Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

"Başta seyircilerimize,iş arkadaşlarıma uzun soluklu ortaklığımız için ⁦Netflix Türkiye'ye teşekkür ederim. 2 büyük film ve yeni gösterilerimle uzun bir zaman Netflix'teyim. Erşan Kuneri Netflix'te tüm zamanlar en çok izlenen yerli yapım olmuş, bundan olabilir."

05-07-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler