Acun Ilıcalı, spor dünyasının 5 bomba ismini TV8,5'e transfer etti!

Acun Ilıcalı, spor dünyasının 5 bomba ismini TV8,5'e transfer etti!
TV8,5 kanalı yeni sezonda büyük bir değişim yaşayacak. Spor kanalına dönüşmesi beklenen kanala futbol dünyasından 5 önemli isim katıldı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8,5 kanalı yeni sezonda büyük bir değişime uğrayacak. Bunun sinyallerini yaptığı açıklamalarla veren Acun Ilıcalı, flaş bir hamleyle futbol dünyasında herkesin çok yakından tanıdığı 5 isim TV8,5 kadrosuna dahil etti.

Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi ve başkanı olmasının hemen ardından sahibi olduğu medyada futbola daha çok yer vermeye başladı. İlk olarak Hull City maçlarının gelecek sezondan itibaren TV8 ekranlarında yayınlanması için çalışmakta olduğunu aktaran Acun Ilıcalı, TV8,5 kanalıyla ilgili aklındaki planları aktardı. Kanalın, bir spor kanalı haline gelmesini isteyen Acun Ilıcalı bombaları şimdiden patlattı. Birbirinden önemli isimler yeni sezonda TV8,5 ekranlarına transfer edildi. 

Futbol dünyasının 5 bomba ismi TV8,5'te olacak 

Uzun yıllardır NTV'de görev yapan spiker Murat Kosova, bu sezon hakemliği bırakan Fırat Aydınus, son olarak TRT Spor'da %100 Futbol programını yapan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinin ardından inzivaya çekilen Sergen Yalçın ve bir efsaneye dönüşen Maraton programı sunucusu Şansal Büyüka yeni sezonda TV8,5'te yer alacak. TV8,5'e katılacak kişiler bu isimlerle de sınırlı değil. Acun Ilıcalı, Socrates Dergi YouTube kanalında bulunan Mehmet Demirkol'u da kanalında görmek istiyor. Başka isimlerin de kanala transfer edilebileceği söyleniyor.

TV8,5 bir spor kanalına dönüşecek

Acun Ilıcalı, 5 Kasım 2016 tarihinde TV8,5 kanalını hayata geçirdi. TV8,5 kanalında, TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmalar ve dizilerin tekrarını yayınlamasının yanı sıra yarışmalarla ilgili programlar ekrana geldi. Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin yarı final ve final maçları şifresiz olarak izleyicilerle buluşmuştu. Buna karşın daha çok bir ulusal kanal olarak yayın hayatına devam etti. Acun Ilıcalı, yeni yayın döneminde TV8,5'in bir spor kanalına dönüşeceğini açıkladı. Ayrıca kanalın ismi de değişecek. 

Acun Ilıcalı'nın söylediğine göre TV8,5 ekranlarında her hafta Süper Lig maçlarının masaya yatırıldığı en az 2 program, Süper Lig özetleri ve UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki bazı maçları şifresiz olarak yayınlanacak. 

05-07-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler