Netflix’e 3. Türk dizisi geliyor. Love 101 konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix’e 3. Türk dizisi geliyor. Love 101 konusu ve oyuncu kadrosu
Dijital Yayın platformu Netflix dizi sektörüne ambargo koymaya niyetlenmiş gibi. Ve son bomba Love 101. Dizi severler merakla sormaya başladı, Netflix’e neler oluyor, 3. Dizi 101

Muhafız, Krallar kaybederse, sezon finali yaptıktan sonra Netflix’e transfer olan Avlu… Dijital Yayın platformu Netflix dizi sektörüne ambargo koymaya niyetlenmiş gibi. Ve son bomba Love 101. Dizi severler merakla sormaya başladı, Netflix’e 3. Türk dizisi mi geliyor, diye. Şimdi detaylar.

Netflix’e 3. Türk dizisi geliyor. Love 101 konusu ve oyuncu kadrosu

Birkaç yıl önce sessiz sedasız hayatımıza giren dijital yayın organı Netflix bünyesine yeni bir Türk dizisi daha ekledi. Hakan Muhafız ve Atiye'den son üçüncü Türk dizisi olan Love 101 için çekimler önümüzdeki hafta başlayacak. Muhafız ve Krallar Kaybederse dizisinden sonra başlayacak 3. Türk dizisinde özellikle genç oyuncu kadrosu çok heyecanlı. Kimler yok ki bu genç kadroda? Çukur dizisinin Celasun’u Kubilay Aka, Alina Boz ve Mert Yazıcıoğlu… Oyuncular, sosyal medya hesapları üzerinden set görüntülerini takipçileriyle paylaşmaya başladı bile

2 diziden sonra 3. Dizi için çalışmalara başlayan Netflix bir müddet sonra dizi dünyasında başat rol oynayacak gibi gözüküyor. Bildiğiniz üzere daha b

Brkaç gün önce başrolünde Demet Evgar’ın oynadığı Avlu dizisi de Netflix ile anlaştı. Önümüzdeki sezon daha birkaç dizi Netflix’e geçerse şaşmamak gerekir.

LOVE 101 Dizisinin Konusu

İstanbul'da çekilen Love 101 dizisi kısaca 1990'lı yılların hikayesini anlatıyor. Hayata tutunma mücadelesi veren beş liseli gencin hikayesini işleyen dizi, 130'u aşkın ülkede yayınlanacak. Hemen hatırlatalım ki Love 101 dizisinin yönetmeni Ahmet Katıksız. Senaryo ise bu sektörün genç yeteneklerinden Meriç Acemi.

LOVE 101 Oyuncu Kadrosu

KUBİLAY AKA

1995 İstanbul doğumlu genç oyuncu Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Havaalanında keşfedilen Aka, ilk olarak ''Vatanım Sensin'' dizisinde rol aldı. Vatanım Sensin dizisinde iki sezon rol alan Aka, son olarak Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırıyordu.

MERT YAZICIOĞLU

1993 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümünde okurken keşfedildi ve okulu dondurmak zorunda kaldı. Sumru Onat'ın sahibi olduğu Cast 33'le ve sonra da Ümit Çırak'la tanıştı, ondan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersi aldı. “Dedemin İnsanları" sinema filminde ve "Kayıp Şehir" dizisinde konuk oyuncu olarak şansını deneyen Mert, 2013 yılında Fox TV'de yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Özlem Conker, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer'in olduğu "Karagül" adlı dizide oynadı.

ALİNA BOZ

Alina Boz 1998 Moskova doğumlu. Babası Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Boz, 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. İlkokula İstanbul'da başlayan güzel oyuncu Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol aldı ve küçük yaştan itibaren aranan bir isim haline geldi. Ata Demirer ile Avea reklamlarında da rol alan Alina Boz bir çok reklam filminde oynadı. Şu anda Havacılık Meslek Lisesinde okuluna devam eden oyuncuya ve diğerlerine canlitv olarak başarılar diliyoruz.

23-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar