Bade İşçil, Netflix yapımı Love 101'e dahil oldu

Bade İşçil, Netflix yapımı Love 101'e dahil oldu
Türk yapımı Netflix dizilerinin son halkası Love 101'in oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Bade İşçil diziye dahil oldu.

Netflix'e gelecek olan Love 101 dizisine yeni bir isim dahil oldu. Gençlere yönelik seriye son olarak Bade İşçil dahil oldu. Love 101 hakkındaki son bilgiler neler? İşte Love 101 dizisi hakkında bildiğimiz şeyler. 

Malumunuz Netflix, Türkiye'de yerelleşme hamleleri yapıyor. Geçtiğimiz yıl Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Hakan: Muhafız (The Protector) yayınlandı ve platformdaki ilk Türk dizisi oldu. Ardından da Beren Saat'in başrolde yer aldığı Atiye (The Gift) dizisinin geleceğini öğrendik. Dizinin ilk sezonunun bu yıl Netflix'te olması bekleniyor. Bu iki diziyle Türk dizi sektörüne adım atan Netflix, şimdi de Ay Yapım'la ortaklaşa yeni bir dizi projesine başladı. Netflix'in yen dizisinin adı Love 101 olarak belirlendi. Love 101 dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı ve genişlemeye devam ediyor. Güzel oyuncu Bade İşçil diziye dahil olan son isim oldu. Love 101 dizisinin oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Alina Boz, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Selahattin Paşalı yer alıyor.

Love 101 dizisi bir gençlik dizisi olacak. Liseli bir arkadaş grubunu konu alacak dizi 90'larda geçecek. Bizlere o yılların atmosferini yaşatacak dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Love 101 dizisinin bu yıl sonunda ya da gelecek yılın başında Netflix'te yayınlanması bekleniyor. Bakalım nasıl bir diziyle karşılaşacağız. 

Love 101 dizisine dahil olan Bade İşçil kimdir?

8 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu olan Bade İşçil, yıllar önce Balkanlar'dan Türkiye'ye göç eden bir ailenin kızıdır. Yeditepe Üniversitesi Mode ve Tasarım Bölümü'nden mezun olarak üniversite eğitimini tamamlamıştır. Lise yıllarında Mahsun Kırmızıgül ile ilişki yaşamaya başlayan Bade İşçil, o dönemde büyük sansasyon yaratmıştı. Şimdilerde oyunculuk yapan Bade İşçil, televizyon sektörüne sunucu olarak giriş yapmıştır. İlk olarak Star TV'de yayınlanan Evlere Şenlik programını sundu. Daha sonra kendisine gelen teklifler doğrultusunda oyunculuğa başladı. Show TV'de yayınlanan Gülpare dizisinde rol alan Bade İşçil, ilk oyunculuk deneyimini bu dizide yaşadı. Cine 5'te yayınlanan Metropol Cafe dizisiyle oyunculuk serüveni devam etti. ATV'nin fenomen dizisi Ezel ile kariyerindeki ilk patlamayı yaptı. İkinci patlama bu dizinin hemen ardından rol aldığı Kuzey Güney ile oldu. Bu dizideki rolüyle hafızalara kazındı. Güzel oyuncu son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol aldı.

27-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar