Trafik saldırısına uğrayan Halit Ergenç'in ifadesi ortaya çıktı!

Trafik saldırısına uğrayan Halit Ergenç'in ifadesi ortaya çıktı!
Ünlü oyuncu Halit Ergenç geçtiğimiz ay trafikte saldırıya uğramış emniyete şikayette bulunmuştu. Yasal haklarını kullanan Ergenç'in yaşadığı olayla ilgili ifadesi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Haziran ayında aracıyla seyir halindeyken trafikte yaşadığı sözlü ve fiziksel saldırıyı ilçe emniyet müdürlüğüne şikayet eden ünlü oyuncu Halit Ergenç'in ifadesi ortaya çıktı. Twitter ve İnstagram hesaplarından da yasal haklarını kullanacağını duyuran oyuncu olayla ilgili savcılığa başvurmuştu. Bir vatandaşın kamerasından çekilen görüntülerle sosyal medyaya düşen olayda bahsi geçen kişiler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Trafikte tartışma ortamına girdiği iki şahıs ile yaşadığı olayı detaylı anlatan başarılı oyuncu Halit Ergenç ifadesinde neler dedi?

''TEHDİT VE HAKARETTE BULUNAN BU KİŞİLERDEN ŞİKAYETÇİYİM''

Ünlü oyuncu Halit Ergenç bahsi geçen iki şahıs ve yaşadığı olayla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Aracımla Ulus'ta ilerlerken bir kamyonetin araçları sıkıştırarak makas attığını aynadan gördüm. Acemi olabileceğini düşünerek frene bastım. Bir süre sonra sürücüsü aracını aracımın önüne kırdı. Fren yaparak durmak zorunda kaldım. Bu sırada kamyonetten inen sürücünün yanındaki kişi 'Ne yapıyorsun, kaza mı yaptıracaksın' dedi. Ben de 'Hayır, sen ne biçim araba kullanıyorsun' diye karşılık verdim. Karşı taraf küfür etmeye başlayınca 'Düzgün konuşun' dedim. Çıkan arbedede küfürlerine devam eden kamyonet sürücüsünün yeğeni, arkamdan gelerek aniden yüzüme yumruk attı. Tehdit ve hakarette bulunan bu kişilerden şikâyetçiyim."

HALİT ERGENÇ KİMDİR?

30 Nisan 1970 yılında İstanbul'da doğan Halit Ergenç, lisans eğitimine İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri bölümünde başlamış fakat yarıda bırakarak Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Daha sonrasında birçok dizi ve filmde oynayan Ergenç, Binbir Gece dizisinde gösterdiği başarı ile Altın Kelebek ödülü kazanmıştır. 2009 yılında burada tanıştığı Bergüzar Korel ile evlenmiş Ali isminde bir oğulları olmuştur. 2011-2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alarak Kanuni Sultan Süleyman'a hayat vermiştir. Öte yandan müzikal geçmişi de olan Ergenç, çeşitli tiyatro oyunlarında da görev almıştır.  Dersimiz Atatürk, Acı Aşk, İstanbul Kırmızısı gibi fimlerle beyaz perdede kendini gösteren başarılı oyuncu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde eşi Bergüzar Korel ile yıllar sonra tekrar başrolü paylaşmıştır.

22-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler