Netflix'in yeni dizisi Bir Başkadır yakında geliyor!

Netflix'in yeni dizisi Bir Başkadır yakında geliyor!
Netflix imzası taşıyan yeni bir dizi daha geliyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden önemli isimleri barındıran Bir Başkadır dizisi ilerleyen dönemde platformda olacak.

Hakkında bir süredir haber yapılan yeni Netflix dizisinin adı belli oldu. İsimsiz bir dizi olarak bahsedilen yeni dizinin adının Bir Başkadır olmasına karar verildi. Şimdiden merakla beklenen Bir Başkadır'ın oyuncu kadrosu önemli ölçüde ortaya çıkarken cast çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Bir Başkadır geliyor

2019 yılının yaz aylarında hikayesi Berkun Oya tarafından hazırlanan yeni bir Netflix dizisinin yolda olduğunu biliyorduk. Hikayesi Berkun Oya imzası taşıyan diziyle ilgili kısıtlı bilgi sahibiydik. "Bilinmeyen Berkun Oya Projesi" olarak bahsedilen dizinin adı Bir Başkadır olarak belirlendi. Türkiye'de büyük bir atılım yapan Netflix, Hakan: Muhafız, Atiye, Rise of Empires: Ottoman dizileriyle ses getirdi. Bir Başkadır da bu dizilerin devam halkalarından yalnızca biri olacak.

Bir Başkadır'ın yapımcılığını Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen yapıyor. Mini dizi tadında olması planlanan Bir Başkadır, yalnızca 8 bölüm sürecek. Bir Başkadır'ın konusuna gelecek olursak farklı sosyo-ekonomik hayatlara sahip bir grup gencin İstanbul'da yollarının kesişmesini konu alıyor. Bir Başkadır'a ait Netflix sayfasında yer alan dizi açıklamasında "Farklı geçmişlerden gelen sekiz kişinin hayatı İstanbul'da kesişir. Burada ya yeni arkadaşlıklar kuracaklar ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar." ifadesi yer alıyor.

Bir Başkadır'da kimler rol alacak?

Bir Başkadır oyuncu kadrosuna baktığımızda birbirinden önemli isimlerin yer aldığını görüyoruz. Bir Başkadır'da rol alacağı kesinleşen isimler, Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen oldular. Bu oyuncu kadrosuna yapılacak eklemelerin önümüzdeki haftalarda sona ermesi ve ilerleyen aylarda çekimlere başlanması bekleniyor.

Oyuncu kadrosunun yanında kamera arkası da bir o kadar iddialı. Bir Başkadır dizisi Berkun Oya tarafından kaleme alınıyor. Hatırlatmakta fayda var, internet dizisi Masum da Berkun Oya'nın kaleminden çıkmıştı. 2017 yılında BluTV'de yayınlanan ve Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin gibi isimleri bir araya getiren Masum, oldukça güzel geri dönüşler almıştı. Masum'la yakalanan başarının ardından gözler, merakla, Bir Başkadır'a çevrilmiş durumda. Bir Başkadır'ı hangi ismin yöneteceği hâlâ belirsiz.

21-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar