Netflix'in yeni dizisinin başrolü belli oldu!

Netflix'in yeni dizisinin başrolü belli oldu!
Netflix yapımı yeni dizinin başrol oyuncusu belli oldu. Burcu Biricik ile anlaşmaya varıldı. Güzel oyuncu Fatma dizisinin başrolünü canlandıracak.

Netflix tarafından açıklanan Türk yapımı dizilerden biri olan Fatma, önümüzdeki yıl platformda yayınlanacak. Merak edilen dizinin başrol oyuncusu sonunda belli oldu. Beni Böyle Sev, Hayat Şarkısı ve Kuzgun dizilerinden aşina olduğumuz Burcu Biricik, Fatma dizisinde Fatma karakterini canlandıracak.

Netflix yapımı Fatma dizisinin başrolü Burcu Biricik

Ve merakla beklenen yeni Netflix yapımı dizi Fatma'nın başrol oyuncusu belli oldu. Cansu Dere ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimlerin diziye dahil olduğu açıklanmıştı. Buna karşın dizinin başrol karakterini canlandıracak isim belirsizliğini koruyordu. Sevilen oyuncu Fatma dizisiyle anlaşmaya vardı. Burcu Biricik'i Fatma karakterini canlandırırken göreceğiz.

Netflix Türkiye'nin Twitter üzerinden yaptığı duyuru herkesi heyecanlandırdı. Netflix "Aramıza hoşgeldin Fatma! Heyecanlı bir geri sayım başladı!" ifadelerini kullanarak Burcu Biricik'in dizinin başrolü olduğunu duyurdu. Burcu Biricik de Twitter hesabından heyecanını dile getirdiği bir paylaşım yaptı. Güzel oyuncu "İçim kıpır kıpır heyecandan. Sete çıkmak için geri sayıma başladık. Fatma'yı sizlerle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fatma dizisinin konusu ne?

Fatma'nın hapiste olan eşi bir gün içeriden çıkar ve ansızın kayıplara karışır. Fatma da kocasını aramaya başlar. Temizlikçilik yaparak geçimini sağlayan Fatma beklemediği bir şekilde cinayet işler. Sonrasında ise işler öyle bir noktaya gelir ki Fatma hayatta kalabilmek için insanları öldürmeye başlar. Daha önce başına pek çok şey gelen Fatma, insanları öldürmenin bir çeşit intikam olduğuna inanır.

Burcu Biricik kimdir?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. 2006 yılında Miss Mediterranean isimli güzellik yarışmasında Akdeniz güzel seçildi. Lisede tiyatro konusundaki başarısı sebebiyle ödüllendirilen Burcu Biricik, sonrasında profesyonel olarak oyuncu olma kararı aldı. Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun oldu. Maçolar dizisindeki küçük rolüyle ilk kez bir televizyonda dizisinde rol aldı. Artiz Mektebi isimi oyunculuk yarışmasını kazanmayı başardı. Sonrasında Muhteşem Yüzyıl ve Ustura Kemal dizilerinde ufak rollerde yer aldı. Düşman Kardeşler ve Beni Böyle Sev dizileriyle birlikte ciddi rollerde yer almaya başladı. Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı, 8. Gün ve Kuzgun dizilerinin başrolünü üstlendi. Kedi Özledi, İnanç Odası, Bana Masal Anlatma, Çok Uzak Fazla Yakın, Her Şey Seninle Güzel ve Çiçero rol aldığı sinema filmleridir. Burcu Biricik, 2016 yılından bu yana Emre Yetkin ile evlidir.

28-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar