Star TV'nin herkesten gizlediği yeni dizisi ortaya çıktı!

Star TV'nin herkesten gizlediği yeni dizisi ortaya çıktı!
Star TV ve Koliba Film yeni bir dizi için anlaşmaya vardı. Kazara Aşk adı verilen dizi, yeni sezonda ekrana gelmeye başlayacak.

Star TV ekranları yeni bir diziye daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Koliba Film imzası taşıyan dizi resmen duyuruldu. Star TV tarafından açıklanan dizinin adının Kazara Aşk olduğu öğrenildi. 

Star TV'ye Koliba Film imzalı Kazara Aşk dizisi geliyor!

Tüm kanalların yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Star TV de yeni sezona iddialı bir giriş yapabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bildiğiniz gibi Sefirin Kızı ve Babil dizisi oldukça beğenildi ve yeni sezon onayı almayı başardı. Geçtiğimiz sezonda ekranlarda olan dizilerin yanında yeni diziler de televizyon macerasına başlayacak. İyi Günde Kötü Günde, Menajerimi Ara ve Sol Yanım dizileri yeni sezonda ekranlarda olacak. Bu dizilere ek olarak Kazara Aşk isimli yeni bir dizinin daha hazırlandığı kesinleşti.

Kazara Aşk dizisi, geçmişte Fatih Harbiye, Yeter, Kanatsız Kuşlar ve Canevim gibi dizilere imza atan Koliba Film tarafından hazırlanacak. Kazara Aşk dizisiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kazara Aşk dizisi yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili diğer detaylar da ortaya çıkacaktır. Şimdilik yönetmen ve senaristler belirsizliğini koruyor. Kazara Aşk dizisiyle ilgili en çok merak edilen şey ise hiç kuşkusuz hangi oyuncuların rol alacağı olacak. Şimdilik dizinin adından başka bir bilgiye sahip değiliz. 

Kazara Aşk dizisinin konusu ne olacak?

Romantik diziler izleyiciler için ekranların olmazsa olmazları olacak. Tesadüf eseri ve öfkeyle başlayan ancak sonrasında aşkla neticelenen dizilerin görmeye alıştık. Adından anlaşıldığı kadarıyla yine benzer bir diziyi izleyeceğiz. Star TV cephesinden ya da Koliba Film'den herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 

Kazara Aşk dizisinde kimler rol alacak?

Star TV'nin ekrana getireceği Kazara Aşk dizisinde hangi isimlerin rol alacağı henüz belli olmadı. Önümüzdeki haftalarda Kazara Aşk dizisinin oyuncuları belli olacaktır.

Kazara Aşk dizisinin yönetmen ve senaristleri kimler?

Yeni sezonda Star TV ve Koliba Film imzasıyla ekrana gelecek Kazara Aşk dizisinin yönetmen ve senaristleriyle ilgili hiçbir bilgi paylaşılmadı. Hiç şüphesiz diziyi kaleme alan isimler ve yönetecek isim bellidir ancak henüz basına bu isimlerle ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

29-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler