Ünlü Oyuncu Modacılığa Soyundu!

Ünlü Oyuncu Modacılığa Soyundu!
Türk Sinema ve dizi sektörünün yaşlanmayan ünlü oyuncusu pandemi günlerinde çizdiği tasarımları hayata geçirerek 40 parçalık bir koleksiyon hazırladı. İşte detaylar!

Türk Sinema ve dizi dünyasının hiç yaşlanmayan yıllar geçtikçe daha da gençleşen ve başarılarıyla hem yaştaşlarına hem de genç nesle parmak ısırtan büyük oyuncu Nebahat Çehre son dönemde kendine yep yeni bir iş alanı bulmuş durumda. Uzun yıllardır ekranlarda ve sinemalarda onlarca filmde ve dizide rol alan ve her rolün hakkını fazlasıyla veren usta oyuncu özellikle koronavirüs zamanında evinde karantinada kaldığı zamanlarda boş durmamak için çalışırken bambaşka bir alana adım atmış olarak buldu kendini. Usta oyuncu karantina günlerinde evinde tasarım yaparak zaman geçirdi ve şimdilerde de bu tasarımlarını usta modacı Rufat İsmayil ile birlikte ete kemiğe büründürme yolunda ilk adımları attı. Usta oyuncu ve usta modacının bir araya gelmesinden ortaya 40 parçalık harika bir koleksiyon çıkarken usta oyuncu bu durumdan fazlasıyla memnun göründü. İşte detaylar!

Bambaşka Nebahat Çehre!

Yıllara meydan okuyan usta oyuncu Nebahat çehre’yi tanımayanımız yoktur. Bütün büyük filmlerde ve dizilerde mutlaka vardır kendisi ve verilen rolü adeta yaşayarak oynar ve hakkını verir. Şimdilerde usta oyuncu Nebahat çehre bambaşka heyecanlar içinde. Karantina günlerini evinde geçiren usta oyuncu bu zamanı tasarım yaparak geçirdi ve şimdilerde de bu tasarımları usta modacı Rufat İsmayil ile birlikte hayata geçiriyor. 40 parçadan oluşan bir koleksiyon hazırlayan Çehre karantina döneminde evde kaldığı zamanlara ilişkin içindeki kadını keşfettiğini ifade etti. Nebahat çehre oldukça heyecanlı olduğunu ve bu çalışmaların dışında daha önce de mağazacılık yaptığını dile getirdi.

40 Parçalık Koleksiyon!

Türk Sinemasının ve dizi sektörünün en şık giyinen kadınlarının başında gelen Nebahat Çehre 40 parçalık bir koleksiyona imza attı. Usta oyuncu “karantinada içimde birden fazla kadın olduğunu keşfettim. Çılgın ve sade, çocuksu ama çekici. Hepsi birden harekete geçti ve muhteşem bir koleksiyon ortaya çıktı. Ben bir dönem mağazacılık da yaptım. Sektöre yabancı değilim. Aslında çok para harcanmadan da şık olunabilir. Pandemi nedeniyle evde geçirdiğim günlerde eski çizimleri buldum. Rufat İsmayil’de dünya çapında bir modacı. Ona çizimleri gösterdim. Çok beğendi. Yenileyerek üzerine de eklemeler yaparak ortak bir koleksiyon hazırladık” ifadelerini kullandı. 1944 yılında dünyaya gelen ve şu sıralar 76 yaşında olan usta ismin hazırladığı koleksiyona ait elbiseleri yakında kadınların üzerinde görmeye başlayacağız gibi görünüyor. Bizde bu çalışmasından dolayı Nebahat Çehre’yi alkışlıyoruz.

27-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar