Netflix'ten Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Sürprizi!

Netflix'ten Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Sürprizi!
Bu iddia gerçek olursa her şey başka olur! İnternet yayın platformu Netflix'ten Türk izleyicisini heyecanlandıran teklif. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'a 1 milyonluk teklif!

Tüm dünyada yüz binlerce aboneyle dijital medya dünyasına adeta damga vuran ve internet televizyonculuğunda dünyanın en büyük platformu olan Netflix daha da büyümek ve daha fazla abone sayısına ulaşmak için her ülkede atağa geçti. Rakip sayısı arttıkça daha da hırslanan Netflix yayınladığı dizilerle ve özellikle her ülke için ayrı yayın yapma düşüncesiyle rakiplerine fark atmış durumda.

Artık televizyonların çok ciddi alternatifi olan ve hatta çoğu ülkede özellikle gençler arasında televizyon yayıncılığının önüne geçen Netflix, Türkiye’deki durumundan memnun olmadığı iddiasıyla çok ciddi bir atağa geçti. Her ne kadar RTÜK’ün yeni yasasının dijital platformları nasıl etkileyeceği şimdiden bilinmese de önümüzdeki günler çok şeye gebe gibi görünüyor. Netflix’in ünlü oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ için çok ciddi teklif yaptığı da bu bağlamda bir anda büyük yankı uyandırdı.

Netflix’ten Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’a Milyonlukk Teklif!

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisiyle reyting rekorları kıran ve inanılmaz bir izleyici kitlesine ulaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ belki de bu diziyle ve bu birliktelikle ünlü oyuncular listesine girip kaşelerini yükselttiler. Daha sonra da pek çok dizi de ayrı ayrı oynadılar ve kendilerini defalarca ispatladılar. Ancak bu ikili bir daha aynı seti ve aynı sahneyi paylaşmadı. Belki de seyirci için çok büyük bir hayal olarak kaldı bu.

Ancak belki de hayal olarak görülen bu olay şimdilerde gerçeğe dönüşmek üzere. Dünya genelinde çok büyük bir abone sayısına ulaşan internet yayın platformu Netflix belki de Türk seyircisinin bu hayalini görmüş olacak ki bu ikiliyi yeniden bir araya getirmek için adım attı. Netflix Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisine bir milyon liralık rekor bir ücret teklif etti.

Hayal Gerçek mi Oluyor?

İnternet yayın platformu Netflix’in Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat için yaptığı iddia edilen rekor teklif eğer hayata geçirilebilirse bir dönem fırtınalar estiren ikili tekrar aynı dizide buluşacak. İddialara göre teklifi Kıvanç Tatlıtuğ’un kabul ettiği, Beren Saat’in ise düşünmek için süre istediği iddia edildi. Tüm gelişmeler doğru çıkarsa ve ikili tekrar bir araya gelirse Netflix’te yayınlanacak dizi 2021 yılında seyirciyle buluşacak.

04-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar