Netflix’ten korona günlerinde ilaç gibi gelen yapımlar!

Netflix’ten korona günlerinde ilaç gibi gelen yapımlar!
Dijital yayın platformu Netflix’ten ilaç gibi gelen yapımlar geliyor. Film, dizi ve belgesellere futbol temalı yapımlara yer veren Netflix futbol sevdalalarına soluk aldıracak.

Coronavirüs hayataı durma noktasına getirince insanlar zoraki evlerinde karantinaya girdi. Diziler ve ligler ertelenince insanlarınheyecanını bastıracak unsurlar da devre dışı kalmış oldu. Tam da ihtiyaç hasıl olduğu bu süreçte futbol tutkunlarını sakinleşitrecek bir proje devreye girdi. Dijital yayın platformu Netflix’ten korona günlerinde ilaç gibi gelen yapımlar izleyicisiyle buluşacak. Film, dizi ve belgesellere futbol temalı yapımlara yer veren Netflix futbol sevdalalarına soluk aldıracak. Öyle ki bu yapımları izleyenler kendini Buenos Aires’in tozlu ara sokaklarında, Sunderland’in umut dolu tribünlerinde veya Avustralya’daki bir futbol kampında bulabilecek. İşte karantina günlerinde Netflixten evlerimize gelecek bazı yapımlar. Şimdi detaylar

Netflix’ten korona günlerinde ilaç gibi gelen yapımlar!

Arama çubuğuna 'futbol' yazdığınız zaman Netflix sizi tatmin edecek bazı yapımları ekrana getiriyor. Canlıtv olarak bu yapımlardan bazılarını sizler için araştırdık.

The English Game: 6 bölümden oluşan Julian Fellowes imzalı bu Netflix dizisi, 19. yüzyılın son dönemlerinde İngiltere’de modern futbolun başladığı günleri anlatıyor. Tamamen gerçek bir hikayeyi anlatan dizi futbolun yalnızca tarihini değil aynı zamanda kişisel ve toplumsal farklılıkların üstesinden gelebilen gücünü de gösteriyor.

Barça Rüyası

FC Barcelona günümüzde futbolun bir numarası ve merak edilen bir kulüp. Bu belgeselde Dünyanın en sevilen takımlarından birinin geçmişine ışık tutarak Johan Cruyff, Andres Iniesta ve Gary Lineker gibi efsaneleri futbolseverlere tanıtıyor.

O bir efsane!

Boca Juniors Confidential: Maradona’dan dolayı Türkiye’de de hayran kitlesi bulunan Arjantin kulübü Boca Juniors’u anlatan 4 bölümlük bu belgesel dizi, sarı lacivertli takımın futbolcuları, taraftarları ve personeli, kulübün perde arkasında yaşananlara ışık tutuyor.

Le K Benzema: Cezayir asıllı Karim Benzema, sadece futboluyla değil yaptığı dikkat çekici açıklamalarla da gündemden hiç düşmeyen bir futbolcu. 2017 yapımı bu belgeselde yıldız futbolcu kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunurken milli takımdaki yerini tehlikeye atan suçlamaları da es geçmiyor.

Antoine Griezmann: Bir Efsanenin Doğuşu: Cesaretiyle tüm zorlukların üstesinden gelerek Dünya Kupası’nı kaldıran Fransız oyuncunun yaşamına odaklanan ilham verici bir spor belgeseli. 'Küçük Prens’ lakaplı futbolcuyu şimdi daha çok seveceksiniz.

Maradona Meksika’da: Futbolun efsanevi ismi Diego Maradona, bu mini belgesel dizisinde Meksika kulübü Dorados’u ve Sinaloa kartelinin yuvası Culiacan’a gelince ortalık karışıyor. Keyifli ve sürprizlerle dolu bu yapımla Maradona’nın sadece bir futbolcu olmadığını göreceksiniz.

Ultras: Yaşlı bir taraftar, kendisi ve genç bir takipçisi için yepyeni bir gelecek kurmaya çalışırken geçmişiyle yüzleşir. İtalya’daki fanatik futbol taraftarlarının yaşamına odaklanan bu filmde tribün kültürünün fotoğrafını içerden görebileceksiniz.

11-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar