Netflix'ten Kurak Günler Sürprizi

Netflix'ten Kurak Günler Sürprizi
İnternet yayın platformu Netflix son zamanların en çok ödül alan ve en çok tartışılan filmi Kurak Günler'i yayınlayacak.

İnternet yayın platformu seyircisine ve abonelerine büyük bir sürpriz sunuyor. Platform 2022 yılında hazırlanan ve şu ana kadar birçok ödülün sahibi olan başarılı film Kurak Günleri seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Hangi platformda yayınlanacağı merak edilen ve seyircinin de merakla beklediği Kurak Günler Ay Yapım ve Liman Film ortaklığında hazırlandı. Emin Alper’in hem senaryosunu kaleme aldığı ve hem de yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer almıştı. Dram türünde ele alınan film yayınlandığı dönemde oldukça ses getirmiş ve katıldığı festivallerden de birçok ödülle dönmüştü. Türkiye’nin yanı sıra dünyanın da en çok aboneye sahip platformlarından olan Netflix Kurak Günler’in yayın hakkını satın adlı ve aboneleriyle buluşturmak için hazırlıklara başladı. Filmin platformda 19 Mayıs Cuma günü seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Kurak Günler Oyuncuları Kim?

Ay Yapım ve Liman Film tarafından birlikte hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatay’ın yaptığı ve Emin Alpay’ın hem senaryosunu kaleme aldığı ve hem de yönetmenliğini yaptığı Kurak Günler filminin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 19 Mayıs Cuma günü Netflix’te seyirciyle buluşacak olan Filmin oyuncu kadrosunda

-          Selahattin Paşalı (Emre)

-          Ekin Koç (Murat)

-          Selin Yeninci (Zeynep)

-          Erol Babaoğlu (Şahin)

-          Erdem Şenocak (Kemal)

-          Ali Seçkiner Alıcı

-          Hatice Aslan

-          Sinan Demirer

-          Eylül Ersöz ve

-          Nizam Namidar yer alıyor.

Tartışma Konusu Olmuştu

Emin Alper’in yazıp yönettiği Kurak Günler filmi 2022’nin en çok ses getiren filmleri arasında yer aldı. Film, Altın Portakal Film Festivali’nde 9, SİYAD Ödüllerinde ise 8 ödül kazandı ve adından sıkça söz ettirdi. Film ayrıca temasında LGBT bulunduğu iddiasıyla oldukça eleştirildi. Film Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın senaryoda değişiklik yapıldığı iddiasıyla film için verdiği desteği geri çekti ve parayı faiziyle geri talep ettiği iddia edilerek uzun süre gündemde kalmıştı. Magazin basınının yanı sıra internet haber sitelerinde de oldukça sık konuşulan konulardan olan film bu yönüyle seyircinin büyük ilgisini çekmişti. Merakla beklenen film internet yayın platformu Netflix’te 19 Mayıs Cuma günü platform abonelerinin beğenisine sunulacak.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar