Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi'nde Devrim Yakut'a Sürpriz Partner

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi'nde Devrim Yakut'a Sürpriz Partner
Blu Tv'de yayınlanan ve ilk sezonu büyük beğeni alan efsane dizi Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi'nde Devrim Yakut'un partneri belli oldu.

Televizyon ekranlarında yayınlandığı dönemde adeta bir efsaneye dönüşen ve daha sonra final yapan dizilerden Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi geçtiğimiz senenin yaz aylarında Blu Tv için yeniden çekilmeye başlamıştı. Ortaks Yapım tarafından hazırlanan efsane dizi platformda ilk sezonuyla yeni adı olan Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi yayınlanmış ve seyircinin büyük beğenisini kazanmıştı. Yazar Emrah Serbes’in kitabından uyarlanan dizinin senaryosu Ercan Uğur tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın yer almıştı. İlk sezonu Blu Tv seyircisi tarafından beğeniyle karşılanan dizinin ikinci sezon onayını almasının ardından Ortaks Yapım çalışmalarına başlamış ve diziye yeni isimler kazandırmıştı. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi dizinin kadrosuna son olarak camdaki Kız dizisinde rol alan usta oyuncu Devrim Yakut katıldı. Oyuncunun Behzat Ç.’deki partneri ise sürpriz bir isim oldu.

Eşi Partneri Oldu

İnternet yayın platformu Blu Tv’de seyirciyle buluşan ve ikinci sezon hazırlıkları başlayan ve yakın bir zamanda ikinci sezon çekimlerinin başlayacağı Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin kadrosuna ünlü oyuncu devrim Yakut Yakut dahil oldu. Ünlü oyuncu Behzat Ç. Kadrosuna güç katarken dizide ünlü isme sürpriz bir oyuncu eşlik ediyor. Çekimleri yakında başlayacak olan dizide Devrim Yakut’un partneri gerçek hayatta da eşi olan oyuncu Alper Kut oldu. Böylece gerçek hayatta da evli olan çift Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nde de birlikte oldular ve partner olarak sahnede yer alacaklar. Öbür taraftan dizinin çekimlerinin çok yakında başlayacağı açıklandı. Dizinin 2. Sezonunun da seyirci tarafından heyecanla takip edileceği bekleniyor. Efsane dizinin kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Çekiç ve Gül Bir Bahzat Ç. Hikayesi

Ortak Yapım tarafından Blu Tv için hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın rol aldığı ve senaryosunu Ercan Uğur’un Emrah Serbes’in aynı adlı romanından kaleme aldığı dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Çekiç ve Gül Bir Bahzat Ç. Hikayesi’nin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular arasında

-          Erdal Beşikçioğlu

-          İnanç Konukçu

-          Berkan Şal

-          Evliya Aykan

-          Derin Beşikçioğlu

-          Gökçe Eyüpoğlu

-          Ege Aydan

-          Ayça Eren

-          Eray Eserol

-          Güven Kıraç

-          Önder selen

-          Mehmet Ali Nuroğlu ve

-          Burak Dakak rol alıyor.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar