Kral Şakir'e Yeni Karakter: Filsu

Kral Şakir'e Yeni Karakter: Filsu
Çocukların heyecanla ve severek seyrettiği çizgi filmlerden biri olan Kral Şakir'e yeni bir karakter katılıyor. Filsu çizgi filmin yeni karakteri olacak.

Çocuk seyircinin hem televizyonda ve hem de yayınlandığı dönemlerde sinemalarda en çok izlediği yapımlardan olan Kral Şakir şimdilerde kadrosuna yeni bir karakteri katıyor. En çok seyredilen çizgi filmlerden olan ve Cartoon Network’ta yayınlanan Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu geçtiğimiz günlerde NTV’de yayınlanan ve Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler’e konuk oldu. Usta isimle yapılan keyifli sohbette Kral Şakir’in sevenleri şimdilerde hikayede yavaş yavaş görünmeye başlayan Filsu karakteri ile ilgili de bilgi sahibi oldu. Şakir, Remzi, Fil Necati gibi birbirinden ilginç ve dikkat çekici karakterleri olan çizgi filmin kadrosuna son olarak Filsu adlı bir karakter de katıldı. Bambaşka Sohbetler’de konuya ilişkin bilgi veren Varol Yaşaroğlu Filsu’nun engelli bir karakter olduğunu açıkladı.

Filsu Küçük Bir Kız Çocuğu

NTV ekranlarında yayınlanan ve Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler birbirinden renkli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın son konuğu olan Varol Yaşaroğlu seyircinin ve özellikle de çocuk seyircinin severek izlediği Kral Şakir’le ilgili açıklamalarda bulundu. Varol Yaşaroğlu Ceyda Düvenci’nin sorduğu bir soruya karşılık çizgi filme yeni katılan Filsu karakterinin engelli olduğunu açıkladı ve “yeni bir karakter ekledik, küçük bir kız çocuğu; Filsu karakteri. Yeni yeni yayınlanıyor. Son filmde yok, dizide yeni yeni görünüyor karakter. Yürüme engelli, tekerlekli sandalyesi var ama tekerlekli sandalyesi füze gibi, çok hızlı hareket ediyor. Engelli kelimesini bir şekilde kullanıyoruz ama ailelerden aldığım geri bildirim şuydu, biz çocuklarımızın normalleştirilmesini istiyoruz. Sınıfa girdiklerinde mesela hep bir ayırım vardır. O engelli şeklinde, bunlar hissettirilmesin istiyorlar” ifadelerini kullandı. Yeni karakter Filsu yeni yeni filmde görülmeye başladı.

Kral Şakir Karakterleri

Şu sıralar Cartoon NetWorkta yayınlanan ve zaman zamanda sinema filmi olarak seyirciyle buluşan Kral Şakir en çok sevilen çizgi filmlerden biri. Varol Yaşaroğlu tarafından hazırlanan ve çocukların çok sevdiği birbirinden ilginç karakterlerin yer aldığı çizgi filmde

·         Kral Şakir

·         Aslan Remzi

·         Fil Necati

·         Canan

·         Kadriye

·         Uyuz Tanju

·         Akbaba Kürşat

·         Gril Vedat

·         Akbaba Cemşit

·         Keçi Necmi ve

·         Bilim adamı Mirket gibi hayvanlardan oluşan karakterler yer alıyor.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar