Netflix'ten Sıra Dışı Bir Dizi Daha! Hz. Musa

Netflix'ten Sıra Dışı Bir Dizi Daha! Hz. Musa
Netflix dikkat çeken ve bir o kadar da ilgi uyandıran yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Platform Karga Seven Pictures ile Hz. Musa dizisini çekmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en çok aboneye sahip dijital yayın platformlarından biri olan Netflix aynı zamanda ülkemizde de en çok aboneye sahip dijital yayın platformlarının başında geliyor. Aynı zamanda diğer platformlara göre daha fazla yerli içerik üreten ve abonelerinin karşısına daha fazla yerli içerikle çıkan Netflix yeni yapımlarla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak Şahmaran dizisiyle dikkatleri çeken Netflix bir başka çarpıcı yapım için start verdi. Daha önce tüm dünyada benzerleri yapılan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Hz. Musa dizilerinden birine imza atmaya hazırlanan platform bu yapımın hazırlanması için Karga Seven Pictures ile anlaştı. Karga seven Pictures tarafından hazırlıkları başlayan Hz. Musa adlı dizi için seyirci şimdiden heyecan ve merak duymaya başladı.

Hz. Musa Dizisi Geliyor

Ülkemizde en çok yerli içerik üreten ve aynı zamanda en çok aboneye sahip olan dijital yayın platformu Netflix’ten dikkat çeken bir proje haberi geldi. Çarpıcı yapımlarıyla dikkatleri çeken platform aynı zamanda yerel içeriklere verdiği ağırlıkla da dikkatleri çekiyor. Son olarak şu sıralar yayınladığı Şahmaran dizisi ile büyük ses getiren Netflix şimdi de Karga Seven Pictures ile birlikte yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Daha önce benzerleri görülen ancak ülkeniz için çok yeni bir alan olan dini öğeleri içinde barındıran bir yapımla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Netflix bunun için Hz. Musa adlı dizinin hazırlıklarına başladı. Karga seven Pictures tarafından hazırlıkları başlayan dizi için şu sıralar cast çalışmalarına ağırlık verilmiş durumda.

Fas’ta çekilecek

Karga Seven Pictures tarafından Netflix için üretilecek olan Hz. Musa adlı dizinin hazırlıkları başladı. Yapım şirketi Karga seven Pictures diziyi İngilizce olarak Testament Mosess adıyla çekecek. Dininin prodüksiyon ve cast çalışmalarına başlanırken seyirci de yapımı oldukça merak etmeye başladı. Hz. Musa olarak dizide Avi Azoulay’ın yer alacağı öğrenilirken dizide ayrıca

-          Mehmet Kurtuluş

-          Melis Ulaş

-          Cem Emüler

-          Emre Törün ve

-          Tülay Günal’ın da yer alacağı öğrenildi. Yaz aylarında çekimlerine başlanacak dizinin 2024 yılında yayına girmesi hedefleniyor.

27-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler