Aşk-ı Memnu Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Aşk-ı Memnu Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 2011 yılına damgasını vuran başarılı yapım Aşk-ı Memnu’nun filmi için hazırlıklar devam ediyor.

Yayınlandığı her döneme damgasını vuran yapımlardan biri olan Aşk-ı Memnu bir kez daha yeni oyuncularla çekilecek. Daha önce 1975 yılında çekilen yapım daha sonra 2011 yılında ekrana geldi. Önce TRT 1 ardından Kanal D’de ekrana gelen Aşk-ı memnu yayınlandığı her döneme damgasını vurmayı başardı. Ünlü yazar Halid Ziya Uşaklıgil tarafından yazılan ve aynı adlı romandan uyarlanan yapımın bu sefer ise sinema filmi hazırlanıyor. TAFF Pictures tarafından hazırlıkları başlayan ve cast çalışmaları devam eden filmin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Halen cast çalışmaları devam eden film için yoğun bir mesai harcanırken seyirciler de şimdiden filmi merak etmeye başladı. Son olarak Kanal D ekranları için hazırlanan ve halen yayınlanan tekrarları dahi seyirciden büyük ilgi gören yapımın oyuncuları arasında kimlerin olacağı ve hangi karakterleri canlandıracakları merak konusu oldu.

Yeni Aşk-ı Memnu Oyuncuları Kimler?

TAFF Pictures tarafından hazırlıkları devam eden ve senaryosu yazılan Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanacak Aşk-ı Memnu Filmi için hızlı bir çalışma yapılıyor. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer alacağı film için kesinleşen kadro oldukça iddialı. Filmin kesinleşen isimleri arasında

-          Farah Zeynep Abdullah (Bihter)

-          Boran Kuzum (Behlül)

-          Helin Kandemir (Nihal)

-          Nezaket Erden (Peyker)

-          Hande Ataizi (Firdevs)

-          Ebru Özkan (Matmazel) ve

-          Lorin Merhart (Beşir) yer alıyor.

Filmin diğer karakterleri ve özellikle Adnan Ziyagil için çalışmaların halen devam ettiği öğrenilirken filmin hazırlıklarının tamamlanmasıyla sete çıkması bekleniyor.

Nerde Yayınlanacak?

TAFF Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen ve sektörde adeta bomba etkisi yaratan Aşk-ı Memnu Filminin senaryosunun yazılmaya devam ettiği belirtilirken filmin yönetmen koltuğunda hangi ismin oturacağı henüz netlik kazanmadı. Daha önce dizi olarak hazırlanan yapımın bu sefer film olarak çekileceği belirtilirken filmin hangi kanal ya da platformda yayınlanacağı konusunda da bir bilgi bulunmuyor. En son Kanal D için hazırlanan yapım yayınlandığı döneme damgasını vurmuştu. Türk edebiyatının ünlü yazarlarından Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan yapım dram ve aşk türünde ele alınıyor.

27-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar