Nilsu Berfin Aktaş Hangi Diziyle Anlaştı?

Nilsu Berfin Aktaş Hangi Diziyle Anlaştı?
Son dönemlerin başarılı ve genç oyuncularından Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni dizisi belli oldu. Güzel oyuncu Fox Tv’de yayınlanacak Tozlu yaka dizisinde başrol oynayacak.

Son olarak Kalp Yarası adlı projede konuk oyuncu olarak yer alan genç ve güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni projesi belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre son dönemin parlayan yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş Fox Tv ekranlarında hazırlanacak ve yaz sezonunda seyirciyle buluşacak bir diziyle yeniden ekranlardaki yerini alacak. NTC Medya tarafından hazırlıkları süren ve şimdilerde cast çalışmaları yapılan dizinin adının Tozlu Yaka olduğu öğrenildi. Daha önce Benim Hayatım Adlı yapımda başrol oynayan genç oyuncunun bu yapımda da başrol de yer alacağı ve dizinin bir gençlik dizisi olacağı öğrenildi. Henüz cast çalışmalarının başında olan dizide ayrıca son dönemin başarılı genç erkek oyuncularından Burak Dakak’ın da yer alacağı iddia edildi. Dizinin hazırlıklarının hızlı bir şekilde tamamlanarak sete çıkması ve yaz sezonunda seyirciyle buluşması bekleniyor.

Nilsu Berfin Aktaş & Burak Dakak

Fox Tv bu sezon pek çok yapımın startını vermiş durumda. Ekrana gelecek bu yapımlardan pek çoğu yaz sezonunda seyirciyle buluşacak. Bu yapımlardan biri olarak duyurulan ve NTC Medya tarafından hazırlıkları süren Tozlu Yaka adlı dizide kadın başrol oyuncusu belli oldu. Dizide son dönemlerin genç ve başarılı oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş kadın başrol olarak yer alırken bu oyuncuya genç ve yakışıklı oyuncu Burak Dakak’ın eşlik edeceği iddia edildi. Cast çalışmaları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturacağı öğrenildi. Özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı karakterle bir anda yıldızı parlayan Nilsu Berfin Aktaş’ın bu son dizisi sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı karakterle yıldızı parlayan ve sektörde bir anda gözde oyunculardan biri haline gelen Nilsu Berfin Aktaş 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğu meslek olarak seçen Nilsu Berfin Aktaş Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Nilsu Berfin Aktaş ilk olarak yarışma programlarında dikkatleri çekmiş ve ardından ilk dizisi olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’la dizi dünyasına girmişti. Genç oyuncu daha sonra Benim Hayatım adlı dizide başrol oynamıştır. Son olarak ise Kalp Yarası dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar