Masumlar Apartmanı’nın Final Tarihi Belli Oldu

Masumlar Apartmanı’nın Final Tarihi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Masumlar Apartmanı 71. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

TRT 1 ekranlarında iki sezondur salı akşamları seyirciyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin final yapacağı daha önce belli olmuştu. İlk sezonunda Salı akşamlarında reytingleri alt üst eden ve adeta fırtına gibi esen dizi ikinci sezonuyla birlikte kan kaybetmeye ve reytinglerinde büyük gerilemeler yaşamaya başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi ünlü yazar ve psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı eserinden televizyona uyarlanmıştır. Bir ailenin geçmişinde yaşadıklarının geleceklerini nasıl etkilediğini ve geri dönüşü zor olan olaylara sebep olduğunu anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı otururken senaryosunu ise Deniz Madanoğlu kaleme almaktadır. Aşk – Dram ve Psikoloji türünde ele alınan dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. İlk sezon adeta fırtına gibi esen ve seyirciyi ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı’nın final bölümü olarak 71. Bölüm belirlendi.

Masumlar Apartmanı Bitiyor

OGM Pictures tarafından TRT 1 için hazırlanan Masumlar Apartmanı final kararını daha önceden almıştı. İkinci sezonunda olan ve reytinglerinde büyük düşüşler yaşayan dizi kanalın en önemli yapımları arasındaydı. Psikoloji ve dram türünde ele alınan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Ezgi Mola, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz, Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Metin Coşkun ve Melisa Şenolsun yer alıyordu. Dizinin daha önce final yapacağı açıklanmış ancak kaçıncı bölümde final yapacağı belirlenmemişti. İki sezondur ekranlarda olan Masumlar Apartmanı’nın final bölümü 71. Bölüm olarak açıklandı. Böylece dizi iki sezonun ardından son yayına TRT 1 ekranlarında 24 Mayıs Salı akşamı 71. Bölümüyle çıkacak ve ekranlara veda edecek.

Masumlar Apartmanı Star’a mı Geçecek?

Öbür taraftan geçtiğimi aylarda Star Tv ile anlaşan ve bundan sonra sadece Star Tv için içerik üretecek olan OGM Pictures’in Masumlar apartmanı final yaptıktan sonra dizide küçük değişikliklerle Star Tv’de devam etmesi için hazırlık yaptığı iddia edildi. Henüz bu konuda herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen OGM’nin Star Tv ile anlaşması bu yöndeki söylentilerin sektörde konuşulmasına sebep oldu. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl gelişmeler yaşanacak?

23-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar