Ajda Pekkan 10. Kattaki Yeni Evini Vinçle Gezdi

Ajda Pekkan 10. Kattaki Yeni Evini Vinçle Gezdi
Ünlü şarkıcı Süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs’ta tam 12 milyon liraya aldığı 10. Katta bulunan 800 metrekarelik evini vinçle gezdi.

Türk Pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan ve yıllardır tahtı sarsılmayan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan zaman zaman magazin basını ve sosyal medyada ilginç haberlerle gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde hiç Marmaray’a binmediğini söyleyerek gündeme gelen ünlü şarkıcı şimdi de başka bir haberle gündemde. Sık sık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden ve 2017 yılında KKTC vatandaşlığı aldığını belirten Ajda Pekkan çok sevdiği KKTC Girne’de ev satın aldı. Bu ülkeyi çok sevdiği bilinen ve sık sık burada günlerini geçiren ünlü isim burada aldığı evi ve işlerin nasıl ilerlediğini yerinde görmek için evi satın aldığı yer olan Girne’ye bağlı Zeytinlik Köyü’ne gitti ve satın aldığı evdeki çalışmaları takip etti. Ancak ünlü isim 10. Katta bulunan 800 metre karelik evini gezmek için vinç kullandı ve 10. Kata binanın dışından vinçle çıktı.  

800 Metre Kare

Ünlü isim Ajda Pekkan’ın Kıbrıs Sevdası bilinen bir gerçek. Bu ülkeyi seven ve sık sık buraya giden ünlü isim Ajda Pekkan sonunda buradan bir ev satın aldı. Girne’ye bağlı Zeytinlik Köyü’nde lüks bir projeden 800 metrekarelik ev alan ünlü isim bunun için adeta bir servet ödedi. 10. Katta bulunan evi tam 12 Milyon Liraya alan ünlü isim evinin bulunduğu inşaat projesini gezdi. Süperstar Ajda Pekkan evinin bulunduğu 10. Kata vinçle çıktı ve çalışmaları yerinde takip etti. Ünlü ismin satın aldığı ev projenin 10. Katında bulunuyor ve tam 800 metrekarelik bir alana sahip. Ayrıca evde 2 adet yüzme havuzu, hamam ve spor salonu yer alacak. Halen inşaat aşamasında olan ve 1.5 yıl içinde tamamlanacak projede Girne’nin en güzel bölgesinde bulunuyor ve güzel bir manzaraya sahip.

Konserlerde de Vinç Kullandı

Ünlü isim Ajda Pekkan Kıbrıs’ta bulunan evinin inşaatına vinçle çıkarken başka bir detay daha ortaya çıktı. Ünlü ismin zaman zaman konserlerinde de vinç kullandığı ortaya çıktı. Öbür taraftan ünlü ismin hiç Marmaray’a, metroya ve metrobüse binmediğini belirttiği açıklamaları halen magazin basınında konuşuluyor ve gündemde yer alıyor.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar