Nilsu Berfin Aktaş, Star TV’nin Yeni Dizisine Başrol Oldu!

Nilsu Berfin Aktaş, Star TV’nin Yeni Dizisine Başrol Oldu!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile oyunculuk performansından bahsettiren genç oyuncu Star TV’de yayınlanacak Benim Hayatım dizisinde başrol oynayacak.

Nilsu Berfin Aktaş atv ekranında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 6 sezonluk performansı ile fenomen olan oyuncu yeni sezona hazırlanıyor. Dizinin senaristi olarak dikkat çeken Bahadır Özdener ise farklı bir heyecan daha yaşıyor.

Kendi Yapım Şirketini Kurdu 

Yapımcı kimliği ile tanınan Bahadır Özdener yeni bir projeye adım attı. Uzun süre sonra yeni bir dizi için çalışmalar yapmaya başlayan Bahadır Özdener’in Star TV’de yayınlanacak olan Benim Hayatım isimli diziyi hazırladığı ortaya çıktı. Fakat Bahadır Özdener bu sefer yapımcı kimliği ile projenin başında bulunuyor. Kendisine ait bir yapım şirketi kuran Bahadır Özdener, yeni dizisi Benim Hayatım için de genç bir isim ile başrol için anlaştı.

Başrol Kariyeri İçin Önemli Olacak

Nilsu Berfin Aktaş, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansından sonra Benim Hayatım dizisinin başrolünde yerini alarak kariyeri adına çok önemli bir adım attı.Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakteri ile dikkatleri çeken Nilsu Berfin Aktaş, çok iyi bir performans sergilemişti. Dizi sayesinde bir anda tanınan genç oyuncu, son olarak Ölüm Zamanı isimli dijital dizide Dilara karakterine hayat verdi.Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni dizide başrole seçilmesi ise kariyeri adına yeni bir dönemin başlangıcı olması bekleniyor. Kuzey Yıldızı dizisindeki yan rolden sonra Star TV’nin yeni dizisinde başrolü kapmak Nilsu Berfin Aktaş için son derece önemli bir gelişme oldu.

Bahadır Özdener Kimdir? 

Bahadır Özdener, 26 Ocak 1975 tarihinde Gümüşhane'de dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Bahadır Özdener Senaristlik kariyerine 1999 yılındaki "Deli Yürek" dizisiyle başladı. Başarılı projelere imza atmaya başlayan Bahadır Özdener daha sonra "Ekmek Teknesi", "Kurtlar Vadisi", "Eşref Saati", "Kurtlar Vadisi Pusu" ve "Yol Ayrımı" dizilerinin senaryo ekibinde yer aldı. Sinemada ise "Kurtlar Vadisi Irak", "Kurtlar Vadisi Terör", "Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine", "Kurtlar Vadisi: Gladio", "Kurtlar Vadisi Filistin" adlı filmlerin senaryosunu yazdı. "Kurtlar Vadisi Pusu", "Kurt Kanunu", "Beyaz Karanfil" dizileri ile "Kurtlar Vadisi Terör" adlı sinema filminde yapımcı olarak görev aldı.

 

20-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar