Ünlü Yönetmenden Yeni Dizi Müjdesi

Ünlü Yönetmenden Yeni Dizi Müjdesi
Sen Anlat Karadeniz ve Seferin Kızı yönetmeni Emre Kabakuşak’tan yeni bir dizi daha geliyor. Yeni dizinin adı Kaderimin oyunu olarak ekranlarda yerini alması bekleniyor.

Show TV ekranlarında izleyicisini ekranlara kilitlemeyi başaran yetenekli ve güçlü oyuncu kadrosu ile Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı, her ikisi de yayınlandığı dönem büyük ilgi gören başarılı iki dizi.

En İyi Yönetmen 

Dizilerin başarısında oyuncular kadar yönetmenlerin de büyük payı var.Yayınlandıklarında son derece başarılı olan bu iki dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak’tan yeni bir dizi daha geliyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. 1982 doğumlu yönetmen Emre Kabakuşak bugüne kadar Sefirin Kızı, Beyrutlu Gelin, Güllerin Savaşı, Böyle Bitmesin, Sakarya-Fırat, Hatırla Sevgili gibi dizilerde görev aldı. Emre Kabakuşak 2018 yılında 45. Pantene Altın kelebek Ödüllerinde Sen Anlat Karadeniz dizisi ile En İyi Yönetmen ödülüne layık görüldü.

Dizinin Adı Belli Oldu 

Emre Kabakuşak’ın Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz ve Güllerin Savaşı en başarılı iki projesi oldu. Halen, başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın olduğu ve Netflix için çekilen Aşk Taktikleri dizisini tamamlamakla meşgul olan Emre Kabakuşak şimdi yepyeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hem de arkasında çok güçlü bir yapım şirketiyle.Emre Kabakuşak, Şuana kadar çalıştığı projeleri Kardeşlerim ve Sefirin Kızı dizilerine imzasını atan, hayata geçirdiği her projeyle başarı yakalayan NGM Medya’yla birlikte yeni bir dizi projesine başlıyor. Yeni dizi projesinin adı Kaderimin Oyunu oldu.

Dizi Star TV için Çekilecek

Dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Gelen bilgilere göre yeni dizi Kaderimin Oyunu çekimlerine eylül ayının sonlarında başlanması bekleniyor. Çekimler İstanbul’da gerçekleşecek. Kaderimin Oyunu dizinin oyuncuları ve hikayesiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Dizinin konusu sır gibi saklanmaya devam ediyor. Bir önceki projelerine göre izleyici kitlesinin beklentisi büyümeye başladı. Fakat Kadermin Oyunu dizisinin  oyuncu kadrosu için çalışmaların sürdüğü belirtiliyor.

Emre Kabakuşak’ın  Yönetmenliği Üstlendiği Diziler

Sefirin Kızı (2019-2020)

Sen Anlat Karadeniz (2018)

Nerdesin Birader (2017)

Oyunbozan (2016)

Baba Candır (3. Sezon, 2016)

Böyle Bitmesin (2 Sezon, 2012-2013)

Sakarya Fırat (4 Sezon, 2009-2012)

Ey Aşk Nerdesin (2009)

Yol Arkadaşım (2 Sezon, 2008-2009)

Hatırla Sevgili (2. Sezon, 2007)

 

20-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar