Oğlum Dizisi Nerede Çekiliyor?

Oğlum Dizisi Nerede Çekiliyor?
Maddi zorluklar yaşayan bir ailenin oğlu Kaan ile 12 yaşında ki teknoloji bağımlısı oğlu Cem’in hikayesini bir pedegogun gözünden anlatacak olan Oğlum dizisi nerede çekiliyor?

Bir Ay yapımı olan Oğlum dizisi diziseverleri heyecanlandırdı. My Son isimli Kore dizisinden uyarlanan ShowTv yapımı Oğlum dizisinin nerde çekildiği merak ediliyor. Ünlü yönetmen Ahmet Katıksız'ın yönettiği Oğlum dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor? Canan Ergüder, Serhat Teoman, Timur Acar'ın başrol oynadığı Oğlum dizisinin çekim mekanları haberimizde. Şimdi detaylar

Oğlum Dizisi Nerede Çekiliyor?

Çektiği dizilerle sektörde ses getiren Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği Oğlum dizisi daha şimdiden izleyiciyi heyecanlandırdı. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu Oğlum dizisi önümüzdeki günlerde Show Tv ekranlarında yayına girecek. Büyük ilgi görmesi beklenilen Oğlum dizisi, birkaç sezondur moda olan uyarlama dizilerden birisi. Oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Timur Acar, Nihal Yalçın, Songül Öden gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Oğlum dizisi çoğu dizi gibi istanbul'da çekiliyor.

Oğlum dizisi oyuncuları kimlerden oluşuyor?

Maddi zorluklar yaşayan bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile maddi sıkıntısı olmayan bir ailenin 12 yaşında ki teknoloji bağımlısı oğlu Cem’in hikayesini bir pedegogun gözünden anlatacak olan Oğlum dizisinde şu oyuncular yer alıyor.
Songül Öden,
Nihal Yalçın.
Timur Acar.
Canan Ergüder.
Serhat Teoman.
Kubilay Aka.

Oğlum dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor?

Maddi zorluklar yaşayan bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile maddi sıkıntısı olmayan bir ailenin 12 yaşında ki teknoloji bağımlısı oğlu Cem’in hikayesini bir pedegogun gözünden anlatacak olan Oğlum dizisi; çekim maliyetinin daha düşük olması, kültürel ve tarihsel zenginliği nedeniyle tercih sebebi olan Istanbul'da çekiliyor. Reklam şirketlerinin orada olması, oyuncuların yaşam mekanı olması gibi birçok özelliğinden dolayı Oğlum dizisinin çekimlerinde de Istanbul tercih edildi. Farklı konsepti nedeniyle istanbul’un farklı semt ve sokakları çekim meksanı olarak belirlendi. Özellikle kültürel ve tarihi dokunun yoğun olduğu semtlerde çekilecek olan Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi 2021- 2022 sezonunda Show Tv'nin iddialı dizilerinden biri olacak. Bu yazı yazıldığı saatlerde dizinin tanıtım fragmanı yayınlanmadığı için dizide atılan ana hikayenin hangi semtte geçeceği fragman yayınından sonra netleşecek. 

12-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar