No:309 ekranlara veda mı ediyor?

No:309 ekranlara veda mı ediyor?
No:309 ekranlara veda ediyor. Sevilen romantik komedi dizisi 25 Ekim Çarşamba 20.00'da 65. bölümü ile ekranlara veda edecek. Her çarşamba ekranlarda görmeye alıştığımız dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın yer aldığı No 309 Fox Tv'de sezona yeni başlamasına rağmen final yapma kararı aldı. Yapımcılığını Gold Film’in yaptığı dizi ekranlarda yerini alan en uzun soluklu romantik komedi dizisi olma özelliği de taşıyor.

No:309 son bölümde neler oldu?

Karşı eve taşınan Yıldırım’ın rahatsızlanması herkesi panikletir. Özellikle Lale kendini suçlu hisseder.  Kızlar ve Songül Yıldırım ile ilgilenir. Ancak Songül bir yandan da Yıldırım’ı göndermek için plan program yapmaya başlar. Yıldırım ise bu hastalık bahanesiyle kızları ile yakınlaşmaya başlar. Songül’ün planlarına karşıda Yıldırım’ın hiç pes etmeye niyeti yoktur.

Bu arada evi terk eden Filiz ve Erol, Onur ve Lale’nin evine yerleşir.

Onur’un kendisinden bir şeyler sakladığını ve kendisine bir şeyler söylemeye çalıştığını anlayan Lale bir araştırma içine girer.Duru ile ilgili gerçeği bir türlü Lale’ye söyleyemeyen Onur, Özge ile birlikte olduğu bir anda Lale’yle karşılaşıverir.

No:309 yeni bölümünü canlı tv'den izleyebilirsiniz.

09-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler