Nöbet dizisi ne zaman başlıyor?

Nöbet dizisi ne zaman başlıyor?
Kurtlar Vadisi yapımcısı Pana Film yepyeni bir diziyle geliyor. Askeri operasyon dizisi olan Nöbet ne zaman başlıyor? Dizinin oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler var?

“GECE VAKTİ BU DAĞLARDA YA KURT GEZER YA JANDARMA” Bu sloganı duyan birinin tüylerinin diken diken olmaması düşünülemez herhalde. Hele hele yaklaşık 36 senedir doğu ve güneydoğu Anadolu’da binlerce şehit vermiş bir milletin evlatlarının bu slogandan etkilenmemesi imkansız olsa gerek. “Gece vakti bu dağlarda ya kurt gezer ya jandarma.” Yani bizim dağlarımızda çakala da yer yok, haine de, teröriste de…

Nöbet Dizisi’ne hangi yapım şirketi imza atıyor?

Show Tv’nin uzun zamandır bir askeri projenin peşinde olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Ancak daha önce yayınladığı askeri projelerden umduğunu bulamayan kanal, bu sefer tabiri caizse yoğurdu üfleyerek yemeye karar vermiş gibi görünüyor. Daha önce Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu’nun da yapımcılığını üstelenen Pana Film’den kendilerine bir askeri proje hazırlamalarını istemeleri de bu yüzden olsa gerek. Projeye imza atmaya hazırlanan Pana Film ve yapımcı Necati Şaşmaz o günden beri gece gündüz demeden Nöbet 7/24 Dizisi için çalışıyor. Artık iyice şekillenen ve ilk fragmanları yayınlanmaya başlayan dizi yayına girmek ve seyirciyle buluşmak için artık gün sayıyor

Nöbet 7/24 yayın tarihi belli oldu mu?

Antalya’nın Elmalı ilçesinde özel olarak yapılan platformda çekimleri devam eden dizinin yakın bir tarihte yayına gireceği belirtilse de tam tarih verilmiyor. Askeri bir projenin zorlukları göz önüne alındığında Pana Film’in tarih açıklamamakta haklı olduğu anlaşılabilir bir durum olarak görünüyor.
Dizi için aylar öncesinden çalışmalara başlayan yapım ekibi dizide kullanılmak üzere askeri araç gereç ve ekipmanın yanı sıra helikopter gibi zor bulunan askeri araçları bir bir hazır hale getirmiş. Kamera arkasında 200 kişinin çalıştığı belirtilen dizide, dizi ekibi de aynı seyirci gibi dizinin yayına gireceği tarihi sabırsızlıkla bekliyor.

Nöbet 7/24 Dizisinde hangi oyuncular rol alıyor?

Nöbet 7/24’ün oyuncuları uzun bir araştırma ve elemeden sonra seçilmiş durumda. Yapımcı Necati Şaşmaz’ın başrolünü oynayacağı dizide Necati Şaşmaz’a Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendirci gibi güçlü oyuncular eşlik ediyor. Ayrıca dizide Kurtlar Vadisi Pusu’dan tanıdık yüzler de var. Cahit Kayaoğlu, Ertuğrul Şakar bunlardan ikisi. Show Tv seyircisi tarafından merakla beklenen dizi kanalın bu alandaki makus talihini bu sefer yenecek gibi görünüyor.

07-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler