Nöbet dizisi final yapıyor!

Nöbet dizisi final yapıyor!
Show TV'de yayınlanan Nöbet dizisinin ekranlara veda edeceği öğrenildi. Peki Nöbet dizisi neden erken final yapıyor? İşte detaylar...

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan 'Nöbet' erken final yapıyor! Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise 'Kurtlar Vadisi' dizisinde hayat verdiği 'Polat' karakteriyle beklentileri yükselten Necati Şaşmaz'ın üstlendiği dizi yayından kaldırılıyor.

Yayıncı kuruluş Show TV'nin büyük beklentiler içerisinde yayına aldığı, yayınlanmadan önce adından sık sık söz ettiren, hali hazırda yayınlanan 'Söz' ve 'Savaşçı' dizilerinden daha kaliteli bir yapım olması beklenen 'Nöbet' dizisi maalesef ilk bölümünden itibaren reytinglerde beklenen oranlara ulaşmayı başaramadı.

Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık ve İbrahim Kendirci'den oluşan güçlü kadrosuna rağmen beklentilerin altında kalan Nöbet dizisi 28 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da yayınlanacak 8. bölümüyle ekranlara veda edecek.

NÖBET KONUSU

Nöbet’in tanıtımları gerçek anlamda dikkat çekti. Hatay’da konuşlanan bir timin maceralarının anlatıldığı dizide milli duygularla bezenen heyecan ve aşk doruk noktada…

Nöbet’in mottosu da damardan. “Her Türk evladı asker doğar,” diyerek başlıyor Nöbet. Ama bu askerlerin içerisinde kahraman olanların hikâyesi bu. Ülke, vatan, gelecek için gece gündüz demeden Nöbet ve silah tutan dertleri beka olan kahramanların hikayesi. Bu kahramanlar zaman gelecek ölüme bir kafa tutacaklar, öyle görülüyor. 

Barış Kalender (Yurdaer Okur) Jandarma Binbaşı olarak Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan (Saygın Soysal)'ın da bulunduğu ekibiyle Hatay'ın Elmalı bölgesine gelir. Hikaye burada başlıyor. Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) ve Barış Kalender'in hiç anlaşamamaları ve birbirlerine meydan okuduğu anlar Nöbet dizisinin heyecanını ve gerilimini de arttırıyor. Heyecan dolu çatışma sahnelerinin ekrana geleceği Nöbet’in her bölümünde merak ve aksiyon hız kesmeyecek. Bir timin maceralarının anlatıldığı dizide Eşi Yiğit Alkan için endişelenen Zeynep Alkan'ın  korku dolu halleri bütün anneleri ve eşleri derinden etkileyecek. Barış Kalender'in "Başınız öne eğilmesin evlatlarım, onurlu, inançlı, kararlı, dimdik durun. Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazırız, nöbete devam edeceğiz!" sözleri Nöbet’e damga vuruyor.

11-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler