Nöbet Kerem Gezgin (İbrahim Kendirci) kimdir?

Nöbet Kerem Gezgin (İbrahim Kendirci) kimdir?
Show TV'nin yeni dizisi Nöbet hızlı bir başlangıç yaptı. Birbirinden başarılı oyuncuların bulunduğu dizi de Kerem karakterine kim hayat veriyor? İbrahim Kendirci kimdir?

Pana Film'in yapımını, Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Nöbet, geçtiğimiz pazar akşamı seyirci karşısına çıktı. İzleyicinin milli duygularını kabartan Mehmetçik dizisinin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Erkut oturuyor. 

''Her Türk evladı asker doğar. Bazıları hem asker, hem kahraman… Bu milletin, bu ülkenin bekası için gece gündüz çalışırlar. Yeri gelir ölüme bile kafa tutarlar. Biz onlara 'Kahraman' deriz. Onlar bize haykırarak cevap verir: Vatan sağ olsun!'' sözleriyle etkileyici bir başlangıç yapan dizi; Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendirci gibi ünlü isimleri barındırıyor. İbrahim Kendirci ve karakteri Kerem Gezgin'i yakından tanıyalım.

İBRAHİM KENDİRCİ KİMDİR?

İbrahim Kendirci 9 Eylül 1986 tarihinde Gaziantep'te doğmuştur. Liseyi Antalya'da bitirmiş 2004 yılında üniversite okumak için İstanbul'a gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur ve bölümü okurken oyunculuk ajansına kaydolmuştur. 2007-2011 yılları arasında zamanın efsane gençlik dizisi Kavak Yellerinde Deniz rolünü canlandırmış ve bu dizide parlamıştır.

Yakışıklı oyuncu daha sonra Sevdaluk dizisinde Orhan karakterini canlandırarak Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncularla oynama şansını yakalamıştır. İbrahim Kendirci şimdi ise Show TV'de her pazar akşamı ekranlara gelecek olan Nöbet dizisinde Kerem Gezgin karakterine hayat verecektir.

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

2018- Darısı Başımıza (Merter) (TV Dizisi)

2017- Payitaht Abdülhamid (Yusuf) (TV Dizisi)

2016- Rengarenk (Yiğit) (TV Dizisi)

2013 - Sevdaluk (Orhan Özbalcı) (TV Dizisi)

2013 - Arkadaşlar Arasında (Sinema Filmi)

2012 - Yol Ayrımı (TV Dizisi)

2012 - Rakı Masası (Kısa Film)

2012 - 2 Yaka Bir İsmail (Üstün) (TV Dizisi)

2007 - 2010 - Kavak Yelleri (Deniz Akça) (TV Dizisi)

2006 - Pars: Kiraz Operasyonu (Volkan) (Sinema Filmi)

ASTEĞMEN KEREM GEZGİN KİMDİR?

Elmalı Jandarma Karakolunda görevli bir pratisyen doktor olan Kerem, mesleğini ailesinden almıştır. Annesi ve babası doktordur. Kerem Bursa'da yaşayan varlıklı bir aileden geliyordur. Buna rağmen yurtdışına çıkmak yerine babasının tavsiyesi üzerine doktorluğu askerlik yaparken öğrenmeye gelmiştir. Başlarda kendisine yüz vermeyecek olan Hamamcı Zühtü’nün kızı Şirin'e ilgi duyuyordur.

04-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar