Nöbet Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) kimdir?

Nöbet Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) kimdir?
Nöbet Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) kimdir? Nöbet dizisi Ziya karakteri hangi oyuncu? Nöbet dizisi oyuncuları kimlerdir?

Yapımcılığında Necati Şaşmaz'ın yer aldığı Nöbet dizisi, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Pana Film'in öncülüğünde yürütülen, Show tv ekranlarının kısa sürede beğeni kazanan dizisi Nöbet, oyuncu kadrosu ile de oldukça ilgi çekiyor. Yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut'un oturduğu Nöbet dizisinin Ziya Cevran karakteri ise merak edilenler arasında yer alıyor. Nöbet Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) kimdir? İşte Nöbet dizisi oyuncu ve karakterleri ile ilgili tüm merak edilenler...

Kısa süre önce ekranlara gelmeye başlayan Nöbet dizisi, ilk bölümü ile büyük beğeni toplamıştı. Seyircisinin takdirini kazanan Mehmetçik dizisi Nöbet, her Pazar Show tv ekranlarında olmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Kürşat Alnıaçık ise, en çok merak edilen kişiler arasında. Peki Kürşat Alnıaçık kimdir? Nöbet dizisi Ziya Cevran karakter özellikleri. İşte Nöbet dizisi Ziya Cevran (Kürşat Gezgin) ile ilgili tüm ayrıntılar.

Nöbet Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) kimdir?

1962 yılında dünyaya gelen Kürşat Alnıaçık, Ankara doğumludur. Eğitimini İstanbul Devlet konservatuarında tamamlayan Kürşat Alnıaçık, İngiltere'de ise modern dans eğitimi aldı.Türkiye'ye döndüğünde ise dans eğitimi vermeye başlayan ünlü oyuncu, aynı zamanda birçok tiyatro ve fimlerde rol almıştır. Günümüzde ise 1996 yılında Özel Eyüpoğlu Eğitim Kurumları'nda başladığı modern dans hocalığına devam etmektedir. Bir çok başarılı yapımda rol alan Kürşat Alnıaçık, İsimsizler, Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda, Medcezir, İki Aile gibi dizilerde yer almıştır.

Ziya Cevran karakteri; Tüccarlık yapan Ziya Cevran, Elmalı'nın en zenginleri arasında yer almaktadır. Ne vatanı ne de dağdakini düşmez. Sadece kendi çıkarlarını düşünen Ziya Cevran, para için terör örgütleri ile iş birliği yapmaktadır. Bununla kalmayan Ziya Cevran, bir yandan da devletle pazarlık içerisindedir.

Kürşat Alnıaçık dizi ve filmleri

2008  Gökten Üç Elma Düştü - Sinema

1993  Mavi Sürgün - Sinema

1993  Hoşçakal Umut - Sinema

1991  Ateş Üstünde Yürümek - Sinema

1970  Umut - Sinema

1989  Sessiz Fırtına - Dizi

1991  Yıldızlar Gce Büyür - Dizi

1998 Deli Yürek - Dizi

2006  İki Aile - Dizi

2007  Kuzey Rüzgarı - Dizi

2013  Kayıp - Dizi

2015  Kara Sevda - Dizi

2016  Diriliş Ertuğrul - Dizi

2019  Nöbet - Dizi

ve daha bir çok başarılı yapımda rol almıştır.

Nöbet dizisi, her Pazar günü saat 20:00'da Show tv ekranlarında sizlerle!

 

 

04-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar