Sevilen ikiliden yeni yarışma programı!

Sevilen ikiliden yeni yarışma programı!
Televizyon ekranlarının sevilen iki yüzü Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu'dan yepyeni bir yarışma programı geliyor? Yarışmanın adı ne?

Uzun yıllardır tiyatro ve televizyon projelerinde birlikte çalışan Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu, yeni bir program için hazırlanıyor. Birçok önemli proje birlikte rol alan ikili, şimdi de 'Password Türkiye' adlı yarışma programı ile ekranlara dönüyor. Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu'nun yeni programı 'Password Türkiye' ne zaman başlayacak?

1961 yılından bu yana dünya genelinde yayınlanan ‘Password’ şimdi de Türkiye için hazırlanıyor. Türkiye'de ise Kanal D tarafından yayına alınarak izleyicilerle buluşacak olan bu programda, iki takım karşılıklı olarak yarışacak. Her takımdan bir oyuncu, ekranlarına gelen şifreyi diğer takım arkadaşına tek kelimelik ipuçları vererek doğru tahmin ettirmeye çalışacak. Yarışma formatında, doğru tahmin edilen her şifre takıma puan kazandırırken, yanlış tahmin edildiğinde ise sıra diğer takıma geçecek. İki oyun kazanan takım, turu geçerek bir sonraki aşamaya ilerleyecek. Bu heyecan dolu yarışma, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

'Password Türkiye' başlıyor!

Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu'yu yıllar sonra bir araya getiren yarışma programı ‘Password Türkiye’ için hazırlıklara başlandı. Hazırlıkları tam gaz devam eden programın, Temmuz ayının ortalarından itibaren Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Temmuz ayında ekranlara Merhaba diyecek olan programın yaz boyunca da devam etmesi bekleniyor. Programın her bölümünde birbirinden ünlü konuklar ağırlanarak, izleyicilere keyifli ve heyecan dolu anlar yaşatacak.

Televizyon ekranlarının güldüren yüzü Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu'nun sunuculuklarıyla renklenecek olan 'Password Türkiye', izleyiciyle buluştuğu ilk günden itibaren büyük ilgi görmesi ve reytinglerde büyük başarı elde etmesi beklenen bir yarışma programı olma hedefinde. 23 yıllık arkadaşları bir araya getiren Kanal D, bu ikilinin yarışmayı reytingler de ilk sıraya yerleştireceğinden emin. 

Programın sunucularından biri olan Şebnem Bozoklu, Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'in kadrosuna katıldı. Yeni sezon bölümlerinde kadroya dahil olacak Şebnem Bozoklu'nun dizide hangi karakterde olacağı henüz açıklanmadı.  İkinci sezon ile birçok isime veda eden Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor büyük merak konusu. Kızılcık Şerbeti, Eylül ayında yeniden Show Tv ekranlarında.

27-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar