Nurgül Yeşilçay Tiyatro Sahnesinde Baygınlık Geçirdi

Nurgül Yeşilçay Tiyatro Sahnesinde Baygınlık Geçirdi
Dizi ve sinema dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve şu sıralar bir tiyatro oyununda rol alan Nurgül Yeşilçay oyun sırasında sahnede baygınlık geçirdi.

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve erken final yaparak sezona veda eden Son Nefesime Kadar dizisinde rol alan usta oyuncu Nurgül Yeşilçay’dan kötü haber geldi. Dizinin final yapmasıyla birlikte tiyatro sahnelerine dönen Nurgül Yeşilçay genç oyunculardan Afra Saraçoğlu ile birlikte Barda Bir gece oyununda rol alıyordu. Başarılı oyuncu yine aynı oyun için sahneye çıktığı sırada bir anda yere yığıldı. Usta oyuncunun kendinden geçerek baygınlık geçirdiği öğrenilirken oyuncunun ekip arkadaşları tarafından hemen müdahale edilerek sahne arkasında dinlenmeye aşındığı öğrenildi. Daha önce Son Nefesime kadar dizisinin çekimlerinin yapıldığı sırada arabasıyla kaza geçiren ünlü ismin sahnede baygınlık geçirmesi sevenlerini oldukça endişelendirdi.

Sahnede Bayıldı

Bir süredir genç oyuncu Afra Saraçoğlu ile beraber rol aldığı Barda Bir Gece adlı tiyatro oyunu ise sevenlerinin karşısına çıkan başarılı isim Nurgül Yeşilçay oyun sırasında sahnede bayıldı. Nurgül Yeşilçay önceki gün sahne aldığı Barda Bir Gece adlı tiyatro oyunun henüz ilk dakikalarında bir anda yere yığılarak baygınlık geçirdi. Ünlü oyuncunun bir anda yere yığılması seyirciyi ve ekip arkadaşlarını korkuturken Nurgül Yeşilçay oyundaki arkadaşları tarafından hemen sahne arkasına kulise götürülerek burada dinlenmeye çekildi. Bu sırada tiyatro oyununa ara verilirken Nurgül Yeşilçay’a mekanda bulunan sağlık görevlileri tarafından ilk müdahale yapıldı. Oyuncunun tansiyonunun düştüğü öğrenilirken, başarılı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Nurgül Yeşilçay daha sonra dinlenmesi için evinde istirahate çekilirken tiyatro oyununun iki günlük gösterimleri tedbir olarak ileri bir tarihe ertelendi.

Kaza Geçirmişti

Bundan birkaç ay önce bir trafik kazası geçiren ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak sevenlerine durumu açıklamıştı. Yeşilçay paylaşımında “bir süredir buralarda yoktum. Hastanelerde boğuşuyordum çünkü. Kendi kullandığım araçla büyük bir kaza atlattım. Ağzıma, çeneme dikişler atıldı. Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek. Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyuncunun kaza sonra elektroşok ve fizik tedavisi gördüğü yine kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü isim kazadan sonra halen fizik tedaviye giderek son tedavilerini oluyor. Ünlü ismin tiyatro oyunu sırasında baygınlık geçirmesi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar