Haluk Levent evim yok diyen Elon Musk için harekete geçti

Haluk Levent evim yok diyen Elon Musk için harekete geçti
Ünlü şarkıcı Haluk Levent'in Elon Musk'la ilgili paylaşımı gündem oldu. Haluk Levent evim yok diyen Elon Musk için harekete geçti.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla güldürdü. Ünlü şarkıcı Ahbap Platformu'na çağrı yaparak dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk için harekete geçmelerini istedi. Haluk Levent'in esprili paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Haluk Levent'in evim yok diyen Elon Musk için harekete geçmesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kurucusu olduğu Ahbap Platformu üyeleri ile birçok yardıma imza atan Haluk Levent bu kez evim yok diyen Elon Musk için kolları sıvadı.

Elon Musk: Bir evim bile yok

Yaptığı yardımlarla Türkiye'nin en güvenilir kuruluşlarından biri olan Ahbap Platformu başkanı Haluk Levent üyelerine seslendi. Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'un verdiği bir röportajdaki ifadeler tüm dünyanın dikkatini çekti. Elon Musk, Chris Anderson'a verdiği röportajda, "Şu anda bir evim bile yok. Arkadaşlarımın evinde kalıyorum. Arkadaşlarımın boş odalarını kullanıyorum" demişti. Bu ifadeler kısa sürede dünya gündemine oturdu. Türkiye'de de dikkat çeken bu ifadelerin ardından Haluk Levent'in yaptığı esprili paylaşım herkesi gülümsetti.

Haluk Levent Elon Musk için Ahbap Platformu'na çağrı yaptı

Haluk Levent yaklaşık 300 milyar dolar serveti olan Elon Musk'a ev bulmaları için Ahbap Platformu'na çağrıda bulundu. Elon Musk'un verdiği röportajda evinin olmadığını söylemesi üzerine Haluk Levent sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Levent, "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım. Ahbab_dallas" ifadelerini kullandı. Haluk Levent'in twitter paylaşımına 60 binden fazla beğeni gelirke yüzlerce yorum yapıldı.

Elon Musk yoksulluk sınırının altında yaşıyor

Elon Musk'un verdiği röportaj dikkat çekti. Evi olmayan Musk'un zaman zaman Google'ın kurucu ortağı ve CEO'su olan Larry Page'i arayarak kalacak yeri olmadığını ve evine gelmek için izin istediğini söylemişti. Page, Musk'un kendisine mail atarak, "Bu gece nerede kalacağımı bilmiyorum. Gelebilir miyim?" yazdığını dile getimişti. Kişisel servetinin büyük çoğunluğunun Tesla'daki hisselerine bağlı olduğu bilinen Elon Musk'un yoksulluk sınırının altında bir hayat sürdüğü de sevgilisi tarafından öne sürülmüştü. Musk'un sevgilisi Grimes Da Vanity Fair verdiği bir röportajda, Musk'un yoksulluk sınırının altında yaşadığını belirtmiş ve delik olmasına rağmen yeni bir yatak bile almayı kabul etmediğini ifade etmişti.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar