O, artık Eda Ece Tuncer

O, artık Eda Ece Tuncer
Sevilen oyuncu 7 yıldızlı bir otelde şatafatlı bir düğün ile dünya evine girdi. Eda Ece düğününde iki farklı gelinlik giydi.

Eda Ece kimdir? Eda Ece en son hangi dizide rol aldı? Eda Ece’nin başrolünde oynadığı Yasak Elma dizisi final yaptı mı? Başarılı ouncu kim ile hayatını birleştirdi? Eda Ece instagram hesabındaki soysmini nasıl değiştirdi? Eda Ece düğün sonrası balayına çıktı mı? Eda Ece düğününden fotoğraflar paylaşıldı mı? Eda Ece ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

O, artık Eda Ece Tuncer

Basketçi Buğrahan Tuncer ile evelenen ünlü oyuncu Eda Ece sosyal medya da Eda Ece olan soyadını Eda Ece Tuncer olarak değiştirdi.Geçen hafta final yapan fenomen haline gelmiş Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu olan Eda Ece Anadolu Efes basketbol takımının yıldız oyuncusu Buğrahan Tuncer ile görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Düğün sonrası balayına çıkan yıldız oyuncu İnstagram hesabındaki  isim kısmını güncelleyerek eşinin soyismini de ekledi.

Düğününden mutlu kareler paylaşmayı ihmal etmedi

7, 7 milyon takipçisi ile Türkiye’de en çok takip edilen isimlerden biri olan Eda Ece düğününden inanılmaz kareler yayınlayarak bu mutlu anlarını sevenleri ve takipçileri ile de paylaştı. Eşi ile düğün yorguluğunu atmak için balayına çıkan başarılı oyuncunun sosyal medya hesabındaki ismini değiştirerek Eda Ece Tuncer yapması da takdirle karşılandı ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Eda Ece düğününde iki farklı gelinlik tercih etti

Sevilen oyuncu 7 yıldızlı bir otelde şatafatlı bir düğün ile dünya evine girdi. Eda Ece düğününde iki farklı gelinlik giydi. İlk tercihi uzun kollu, dar kesim bir gelinlik oldu. İkinci gelinliği dantelli balık kesim olan Ece’nin saçmodeli toplu saç modeli olur iken duvak tercihini de  uzun duvak olarak yaptı. Ünlü oyuncu düğün sonrası giydiği bluz ve etek ile sade ve göz alıcı bir tercihte bulundu. Damat Buğrahan Tuncer ise siyah takım beyaz gömlek, kirli sakal, sol koluna taktığı kol saati ve siyah papyonuyla dikkatleri üstüne çekti. Biz de Canlı TV ailesi olarak ünlü oyuncu Eda Ece’ye ve sevgili eşi başarılı basketbolcu Buğrahan Tuncer’e bundan sonraki hayatlarında mutluluklar diliyoruz.

24-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar