MFÖ’nin sevilen ismi entübe edildi

MFÖ’nin sevilen ismi entübe edildi
Gördüğü tedaviler neticesinde sevilen sanatçı 2020 yılında hastalığının tekrar nüksettiğini açıklamış ve gördüğü yoğun tedaviler ile ölümcül hastalığını bir kere daha yenmişti.

MFÖ’nün sevilen ismi Özkan Uğur’un hastalığı ne? Özkan Uğur niçin entübe edildi? Ünlü sanatçı hangi hastanede tedavi görüyor? Beyaz kan aranıyor ilanı Özkan Uğur için miydi? Özkan Uğur hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar …

MFÖ’nin sevilen ismi entübe edildi

Türkiye’nin en sevilen gruplarının başında gelen MFÖ ‘nin sevilen üyesi Özkan Uğur’dan üzücü haber geldi. İlk defa 2013 yılında Özkan Uğur hayranlarına kanser hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Gördüğü tedaviler neticesinde sevilen sanatçı 2020 yılında hastalığının tekrar nüksettiğini açıklamış ve gördüğü yoğun tedaviler ile ölümcül hastalığını bir kere daha yenmişti. Geçtiğimiz yıl yine kötü bir haber gelmiş ve Özkan Uğur’un üçüncü kere lenf kanserine yakalandığı duyuruldu.

 Kanserli hücreler temizlendi ama…

Lenf kanseri ile mücadele kapsamında akıllı ilaca başlanan Özkan Uğur’un bünyesindeki kanserli hücreler temizlendi. Ama bu arada beklenmeyen yeni bir sorun baş gösterdi. Kanseri atlatmasına rağmen bu yoğun tedavi süreci ünlü sanatçının organlarına zarar verdi. Üç aydan beri yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur durumun iyileşmemesi üzerine entübe edildi.

“Beyaz kan arıyoruz” ilanı Özkan Uur için verilmiş

Ünlü magazin gazetecisi Birsen Altuntaş sasanat dünyasının isim vermeden paylaştığı “beyaz kan arıyoruz” ilanının MFÖ’nün ünlü sanatçısı Özkan Uğur için verildiğini açıkladı. Aranan kan kısa sürede bulundu. 3 aydır İstanbul Koşuyolu’nda bulunan bir hastanenenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören sevilen sanatçının böbrekleriyle ilgili sıkıntılar dolayısıyla büyük sorun yaşıyor. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özkan Uğur önceki yıl hastalığı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…." İfadelerini kullandı.

Ciğerlerine müdahale edildi

MFÖ(Mazhar Fuat Özkan) grubunun bir diğer üyesi olan Fuat Güner yakın arkadaşının sağlık durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Kemoterapi aldığı için böbrekleri ve ciğerleri çok zorlanıyor. Ciğerlerine müdahale edildi ve bir miktar su çekildi. Ama doktorlarından aldığımız bilgiye göre 4-5 gün içerisinde dostumdan güzel haberler alacağız"

Özkan Uğur’a Allah’tan şifalar diliyoruz.

24-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler