O Ses Türkiye formatında değişikliğe gidildi

O Ses Türkiye formatında değişikliğe gidildi
“O Ses Türkiye”nin ilk tanıtımı büyük ses getirdi. Programı hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı açıkladı: O Ses Türkiye formatında değişikliğe gidildi.

Yeni sezon için çekimlere hız veren ve izleyiciyle buluşmak için gün sayan “O Ses Türkiye”nin ilk tanıtımı büyük ses getirdi. Programı hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı açıkladı: O Ses Türkiye formatında değişikliğe gidildi. Nedir bu değişiklik, şimdi haberimizde.

O Ses Türkiye formatında değişikliğe gidildi

İlk defa 10 Ekim 2011 tarihinde başlayan O Ses Türkiye 9.Sezonuna hazırlanıyor. O Ses Türkiye 2020’da konsept olarak farklı bir uygulamaya yöneldi. Aslında O Ses Türkiye’nin belli bir formatı var; ancak değişen en önemli konu değişen jüri üyeleri oluyor. Acun Ilıcalı genel olarak her sezon O Ses Türkiye’de yeni bir kadro ile izleyicisi karşısına çıkmayı tercih ediyor.

Ancak bu sezon farklı bir uygulama bizleri bekliyor. TV8 ekranlarında şarkı dalında yayınlanan O Ses Türkiye programı yeni sezon için çekimlerini sürdürüyor. Yıllardır hiç değiştirmediği formatıyla klasik haline gelen program, Acun Ilıcalı’nın işfadesiyle flaş bir değişikliğe gidiyor. Programda jüri üyelerine sürpriz yapan Acun Ilıcalı, bundan böyle yarışmada "Jüri bloklama butonu" olacağını duyurdarak herkesi şok etti.

Jüri Bloklama mı, O da nedir yahu!

Evet yanlış duymadınız. Adı üstünde Jüri Bloklama Butonu… O Ses Türkiye'nin budan sonraki bölümlerinde hiçbir yarışma programında olmayan bir uygulama başlıyor. Bu değişikliğe göre jüri üyeleri bir yarışmacıya dönmesini istemedikleri diğer jüri üyelerini bloklayabilecek. Bu uygulama hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı şöyle konuştu: "Önünüzde butonlar var. Bu sizin belki de şampiyonluğa gidecek yolunuzu hazırlayacak. Bu butonla rakip jürileri bloklayabiliyorsunuz"

O Ses Türkiye ne zaman ses verecek?

Format değişikliğe giden O Ses Türkiye yarışması, 5 Ekim Cumartesi akşamı ekranlardaki yerini alacak. Acun Ilıcalı'nın moderatör olduğu programda birbirinden renkli jüri üyeleri yarışmaya renk katacak. Beyazıt Öztürk, Hadise, Seda Sayan ve Murat Boz bakalım format değişikliğnde nasıl bir tavır sergileyecek hep birlkikte izleyip görelim.canlitv takipçileri olarak yarışmayı ve yeni uygulamayı bekliyor olacağız. Keyifli seyirler.

Geçen yıl O Ses Türkiye Şampiyonu Kimdi?

O Ses Türkiye yarışmasının 2019 yılı şampiyonu gerçekleşen final gecesiyle belli olmuştu. Finale kalan Gülce Kahtalı, Barış-Baran Solar kardeşler, Umut Kaç, Bartu Gürhan, Ferat Üngür ve Anıl Şimşek olmuştu.Halk tarafından gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte O Ses Türkiye 2018-2019 sezonunun şampiyonu Murat Boz'un takımından Ferat Üngür zafere ulaşmıştı

Ve huzurlarınızda eski şampiyonlar!

2012 Oğuz Berkay Fidan

2013 Mustafa Bozkurt

2014 Hasan Doğru

2015 Elnur Huseynov

2016 Emre Sertkaya

2017 Dodan Özer

2018 Lütfiye Özipek

2019 Ferat Üngür

02-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar