O Ses Türkiye Ne Zaman Final Yapacak?

O Ses Türkiye Ne Zaman Final Yapacak?
TV8'de Her yıl yeni sezonu ile ekranlarda yerini alan O Ses Türkiye erken final mi yapıyor soruları ile gündemde yerini aldı.

Jüri koltuğunda oturan başarılı ses sanatçıları ile her yıl keyifli bir program yapan Acun Ilıcalı ilk kez soruları yanıtladı. Magazin gündemine bomba gibi düşen son haftalardaki reyting düşüşleri ile alakalı erken final mi yapıyor sorularını cevapladı.

TV8 ekranlarında yer alan O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç yer alıyor. O Ses Türkiye, yarışması ile ilgili sevenlerini üzecek bir iddia ortaya atılmıştı. Cumartesi akşamları yayınlanan yarışma reytinglerde 17. sıraya kadar gerileyince erken final mi geliyor soruları akıllara gelmeye başladı. Yeni sezonda başarıyı yakalayamayan O ses Türkiye yarışmasının izleyenleri ise bir diğer yandan jüri değişikliğine bağladı.

Bu sezon Hadise’nin jüri koltuğunda olmayışı hayranlarını harekete geçirdi. Ünlü şarkıcı Hadise’nin hayranları ise sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yaptı. "Hadise olmadığı için reytinglerdeki düşüşe hiç şaşırmadık" ifadelerini kullanarak yorumlarda bulundular.

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın almak için gün sayarken geçtiğimiz akşam Etiler'de bir restoranda eski milli futbolcu Emre Belözoğlu ile birlikte yemek yedi. Anlaşmanın tam olarak tamamlanmadığını belirten Ilıcalı, "Şu an için her şey olumlu gidiyor. Tabii ki çok heyecanlı ve mutluyum. Hull City’i bir Inter, Milan, Manchester yapma hayallerim var, umarım bu hayallerime kavuşurum" ifadelerini kullandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, "Bunun yanı sıra birçok Türk futbolcu veya antrenörleri yetiştirmek takımda görmek, bu şekilde ülkeme fayda sağlamak beni ayrıca mutlu ediyor" ifadelerini kullandıktan sonra ise son haftalardaki reyting sonuçlarının kötü olması sebebi ile her yıl yenisi düzenlenen O Ses Türkiye yarışmasının erken final yapacağı yönünde ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, "Delinin biri kuyuya taş atıyor, bazı insanlar da inanıyor. Ben jürimden çok mutluyum, hepsini çok seviyorum. Programımı da çok seviyorum, böyle bir şey söz konusu değil" ifadeleri ile çıkan haberlere cevap verdi.

O Ses Türkiye Yarışmanın eski jüri üyesi olarak yerini alan Hadise ile ilgili olarak ise, "Hadise’yi de çok seviyorum, kendisiyle 'O Ses Türkiye Rap'te birlikte olacağız" dedi. O Ses Türkiye'nin ilk sezonundan itibaren jüri koltuğunda yerini alan ünlü popçu Hadise'nin yerine Oğuzhan Koç yer almıştı.

O Ses Türkiye yarışmasının final yapması beklenmiyor. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama da gelmedi.

 

19-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar